Sabtu, 31 Disember 2011

hai 2012, bye 2011

Salam pembuka bicara..

Nak sangat update entri akhir tahun tapi malas nak menaip panjang-panjang sebab tengah buat research sikit ni.

Alhadulillah, tahun 2011 memberi kenangan manis yang penuh bermakna dalam kehidupan saya. Akhirnya, bergelar tunangan kepada seorang lelaki yang cukup saya kasihi dan sayangi.


Syukur alhamdulillah masih dipanjang kan usia. Semoga kedatangan 2012 memberi semangat yang baru dalam kehidupan kita semua. Semoga impian sejak kecil untuk berkahwin pada usia 25 tahun akan menjadi kenyataan. Insyaallah.

Hari ini hari lahir adik saya!

xoxo

10 ulasan:

miss ain berkata...

selamat tahun baru dear. semoga tahun 2012 memberi keceriaan. :)

Elyn berkata...

Selamat Tahun Baru Dhiera :)

Cik Azizah berkata...

semoga kedatangan 2012 ini memberikan 1001 kehebatan untuk kita semua ya! ayuh kita buka buku baru dan tinggalkan kisah yang basi dulu! ; )

MIRA SHAMIRA AMER berkata...

salam... haiii.. salam perkenalan ;)

*wink* berkata...

amin...nnt nk buat knduri jgn lupa jmput

My Life's Journey berkata...

selamat tahun baru dear ..

moga segalanya berjalan dengan lancar ..amin :)


sampaikan salam buat adik dear ye ..selamat hari lahir :)

dhamirah asilah berkata...

selamat tahun baru dhiera...nnti majlis jgn luper jemput ea..heeesemoga tercapai segala impian...insyaallah..

WaTy berkata...

good luck B2B 2012~~ tak sabar nak kawen kann?? :P LOL

choclairissa @ intan berkata...

hehe insyaAllah saya doakan awak dpt kawen pd usia 25..cm saya jugak :)

dhiera berkata...

semua: selamat tahun baru jugak ye~

@ umi : nanti kite sampai kan. gagaga. dah lepas baru nak gtaw. dush

@ intan : jeles ye.. dah kahwin. amin