Selasa, 13 Disember 2011

Review: jemputan

Salam pembuka bicara..

Ini review terakhir pasal e-day hari tu.

Jom kita lihat siapa yang ada masa saya bertunang hari tu.

Orang-orang masjid. Sebelum start majlis pertunangan hari tu, ada bacaan tahlil sikit.

Antara keluarga terdekat Z.

Antara sepupu saya. Sepupu yang paling dewasa dan sepupu yang paling muda.

My bestie. Sayang semuanya

Abang angkat saya berbaju merah dan adik saya yang bambam yang suka tayang lesung pipit dia macam dia sorang je yang ada.

Dan semestinya keluarga asas saya. Adik bongsu saya pergi kursus masa ni. Adik kedua saya pula ada program dekat UTeM.

Sebelum rombongan pulang, harus lah tangkap gambar bersama orang tua masing-masing.

Inilah antara orang yang sama-sama meraikan majlis pertunangan saya dan mendoakan hubungan ini diberkati. Terima kasih semua!

xoxo

12 ulasan:

ain berkata...

dhiera ni kecik comey je orangnye eh... and.. selalu adik memang lebih besar dari akak / abang....kekekeke

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata...

suka gambo akhir....huhuhu nmpk baju full dr atas ke bwh...ekekeke (cehhh tak hbs2 pasal baju)....anyway ramai gak sepupu2 yg lebih kurang baya dgn dhiera ekkkk!!! eimy sepupu semua da tua2 dr eimy n terlalu muda...huhuhu

Fariza berkata...

sweet :)
masa wedding itu pun fariza pakai hijau mcmtu. hehehe

cik.mila berkata...

nmpak kecik je dhira..brt brp ea? tgi brp? heheh

*wink* berkata...

best nye

~ NANA ~ berkata...

a'ah dhiera ni mesti kecik molek je kn? comel :)

dhiera berkata...

@ ain : kecik la jugak. hahaha. tu la. adik2 saya semua nya besar2 dari saya~

@ eimy : tu la. nak jugak baju tu. hahaha. yang belah mak memang ramai yang sebaya. belah ayah cousin2 semua dah kawan anak sampai 8 pun dah ada~

@ fariza : hijau tu cantik kan?

dhiera berkata...

@ mila : xda la kecik sgt kot. erk.. kite rendah je~ sobsob

@ wink : tak sempat nak update blog lagi satu. sampai ke sini wink cari.

@ nana : erk... speechless. hahha. gedik

My Life's Journey berkata...

cantik2 ..berseri2 tanda kegembiraan yang amat sangat ..suke tengok .. amin2 ..moga segala perancangan berjalan dengan lancar :)

dhiera berkata...

@ umi : doakan yang terbaik ye! sayang umi~

dOdOt_ShyG berkata...

kamu sgt sweet la dear.. slmt bertunang.. semoga hbgn kamu akn diberkati ALLAH S.W.T.. dn akn kekal hgga akhir hyt.. amin.. :)))

dhiera berkata...

@ dodot : thanx dear. amin~