Isnin, 19 Disember 2011

Entri penghargaan

Salam pembuka bicara..

Semalam keputusan pemenang contest Stunning Me by Qaseh Elyn telah pun diumumkan.

Terima kasih pada aja dan rosy yang maklumkan kepada saya. Walaupun waktu aja cakap, saya blur-blur. Terima kasih juga kepada elyn kerana buat contest macam ni. Memberi peluang kepada ramai B2B. Ya, saya tahu kebanyakannya mempunyai bajet yang sangat ketat. Yang pasti, semuanya masuk contest dengan tujuan yang sama.

Alhamdulillah. Terima kasih elyn


Secara tak langsung dengan rezeki ini, saya akan tempah baju sanding saya dengan elyn. Baju saya untuk ketiga-tiga majlis (nikah, resepsi dan bertandang) adalah custom made. Tiada yang sewa. Cuma bertandang sahaja yang saya belum decide nak jahit dengan siapa.

Oh ya, saya baru teringat yang saya belum pernah buat entri penghargaan untuk Cik Lijah. Ingat tak bulan 10 hari tu cik lijah pun ada buat contest veil. Saya menang tempat kedua.


Katanya, pemenang tempat pertama akan dapat veil seperti yang diimpikan. Pemenang kedua dan ketiga akan dapat veil seperti


Tapi kak lijah emel saya dan beritahu dia akan buat veil seperti yang diimpikan. Alhamdulillah~ Seronok! Beading untuk baju nikah pun, cik lijah yang akan buat. Insyaallah.

Terima kasih yang tidak terhingga untuk keduanya, Elyn dan Cik Lijah.

xoxo

28 ulasan:

My Life's Journey berkata...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh taniah dear ..jgn lupa tau post kan gambar veil tu ..nak jugak tengok ..mesti cantik giler!!!

Anis_Apis berkata...

bestnya menang...kita baru nak join contest bunga dip lynn tu hihi...

dhiera, nnt approve kita kat group bride to be 2012 k...dah join dah :)

dhiera berkata...

@ umi : insyaallah dear~ tapi bila dah dapat lah veil nya ye~

@ anis: good luck anis utk GA fazlien tu. anis, FB id ape ea?

dOdOt_ShyG berkata...

congrats dhiera..
untung kamu dhiera.. :))

dhiera berkata...

@ dodot : thanx dear~

mrs irmidrza to be berkata...

tahniah dear...untung betul dhiera...dpt 2 veil...rezeki darah manis nih..=)

kene amik berkat banyak2 nih dari dhiera..hehe=)

Suria berkata...

murah rezeki dhiera.. :)

nuraien berkata...

bestnye dhiera..rezeki awk..dah jimat bykkn awk..nanti blh lah tunjukkn k..mesti cntik klu awk pkai..=)

dhiera berkata...

@ rin : thanx rin. alhamdulillah~ ada rezeki lagi. eh, mana pulak darah manis. kite darah panas la~ hek

@ suria : alhamdulillah suria~

@ nuraien : insyaallah. kalau tak ada aral melintang, kita akan buat treaser dekat sini~

Cik Nasha berkata...

wahh..
untungnya dhiera.. ada sapa2 lg yg wat contest? xpnh masuk lg ni..hihiih..

Rosy Sharz berkata...

dhiera...wah, tahniah again...dpt 2 GA...bestnya! Jgn lupa upload pic veil nya bila suda dpt k...hihi ^_^...

dhiera berkata...

@ cik nasha : rezeki~ alhamdulillah!

@ rosy sharz : thanx dear~ insyaallah!

Cik Azizah berkata...

Alhamdulilah rezeki..untung badan...:)

picairin berkata...

wah rezeki... congrate dear.. kadang2 rezeki ALLAH tu bukan dalam bentuk duet saja...Rezeki melalui barang2 juga... Alhamdulillah... happy for u dear..=)

dhiera berkata...

@ jijah : alhamdulillah dear

@ picairin : ya setuju~ alhamdulillah dimurahkan rezeki walaupun bentuknya berbeza dari yang lain

::Aja:: berkata...

dira..aiyaaa.pa la kamu ni..mkn semut byk tu blur manjang.hehehe
kak lija nak ke watkan beaded kat baju? nak jugak!hehe..

*wink* berkata...

congrats kak dhiera..jgn lupa jmput kawen

Cik Zimie berkata...

congrats dhiera.1st place okkkk.lepas ni dah xpayah pikir psl veil lagi:)

sitinazirah86 berkata...

dhiera tahniah..wahh lepas ni bnyk bole bejimat..

cik.mila berkata...

congrates dear..jeles!! hahah

mrs irmidrza to be berkata...

i have to be my new feed yang berjalan...sedih T_T it happen again

http://lildrwalimah.blogspot.com/2011/12/my-promise-wedding-dream-part-i_19.html

dhiera berkata...

@ aja : eiii.... mana tahu rumah i kena serang semut ni? hahahaha

@ wink : insyaallah dear~ nanti akak jemput ea.

@ zimie : hehehe... ari tu pun zimie dapat 1st place jugak~ wink wink

@ ira : tu la kan~

@ mila : thanx mila comel~

@ rin : laaa...yke? nape kejap ok, kejap x ni ea

ilaSham berkata...

Eeeee..Tahniah ratu contest!!!!Akhirnya rezeki milik kamu jua..Alhamdulillah, rezeki 2...

dhiera berkata...

@ kak ila : mana pulak ratu contest~ eii

nia berkata...

tahniah awk ! ♥

dhiera berkata...

@ nia : terima kasih nia~

Ummi Balqis Ismail berkata...

wow!!lucky u dear...=) menang 2 veil lagi...murah rezeki nak kawen...

dhiera berkata...

@ ummi balqis: alhamdulillah. kite tak sangka juga sebenar ye~ rezeki yg diberikan dalam bentuk yang berbeza.