Jumaat, 2 Disember 2011

Perhatian semua blogger dan pembaca

Salam pembuka bicara..

Sebenarnya, saya nak khabar kan bahawa mrs irmidrza to be telah create satu group di facebook khas untuk bride to be 2012 sebagai medium bertukar-tukar dan berkongsi idea dan maklumat mengenai perjalanan kita sebagai ratu sehari dan juga isteri kepada sang suami.

Group diberi nama bride to be 2012 group. Menggunakan badge dari efa. (erk, betul tak mrs irmidrza to be?)


Apa yang perlu dibuat untuk join?

1. Kalau berminat nak join, klik link ni ye. [klik sini]
2. Kemudian, tekan ask to join.

3. Tunggu approval dari admin.

Senang je kan? Jom kita meriah kan dunia blogging kita dengan social sharing macam ni?

xoxo

19 ulasan:

mrs irmidrza to be berkata...

cepat betul die update..hehe...malam ni takleh nak announcela..thanks tolong announce...sok saya announce plak ekk..hehe...=)

cik.mila berkata...

yeah! join! tahnks dira :)

aLya berkata...

thanks for sharing!

dhiera berkata...

@ rin : hekhek.... takut bz hari ni.

@ mila : yeay!!!

@ alya : welcome dear~

My Life's Journey berkata...

wah terima aksih krn share gan kami dear :)

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata...

Dengan sepantas kilat ambil HP (sbb FB kat ofis kena block *sigh)

Kemudian buka lama FB ZERO (sebab digi nyer fb FREE *itu penting* ha haa)

Search *Bride 2 Be 2012 Group* --- TAK JUMPA!!!! :(

Maybe takley nk mask guna FB zero :(

takpe laaa...huhuhu next2 laaa

ilaSham berkata...

Tq for sharing dhiera..suka..ngeeeee^_____^

Suria berkata...

bleh join camtu je ke..?
camne nk detect kite B2B ke x..?
hihi byk pulak soalan..

tq dhiera 4 sharing ;)

FY berkata...

ok..i joinnnnnn...hehe..

nuraien berkata...

nak join gak..=)

choclairissa @ intan berkata...

hohoho saye kawen 2010..hehe menggatal nk enterprem :P

FarEast berkata...

faiz mcm bleh kew join??? majlis x tentu lagi.. end year 2012 ataw awl taun 2013.. ataw worst end 2013.. huuhuhuhuhuhu

Fiza Zainol berkata...

nk join jgk boley? ;)

Cik Zimie berkata...

join da dear.siapa yang add haritu ye?thanksalot tau.banyak sgt blog.sampai tatau sapa yang add saya haritu.heh.

mari meramaikan umat perantin 2012.woho!

Serigala Maroon berkata...

dah request petang semalam, tp belum approve lgi :(

dhiera berkata...

@ umi : welcome dear

@ eimy : yeke? dah mintak join belum? kalau admin tak approve lagi, emel kite ok!

@ kak ila : suke jugak. wink wink

@ FY : kite nampak FY!

@ nuraein : join join

@ intan : amboi intan

@ faiz : join je. emel kte k! nanti kite mtk di approve kan~

dhiera berkata...

@ fiza zainol : boleh dear. tapi emel saya dulu ok! saya request pada admin sebab sekarang dah jadi close group~ emel ada kat sidebar atas

@ zimie : kite nampak zimie jugak. aktif ye~

@ Serigala Maroon : nak panggil ape ye? emel saya dulu la ye~ mtk approval dr admin. skang dah jadi close group.

hana berkata...

mahu join jugak!! :)

dhiera berkata...

@ hana : dear, emel kite dulu ye. bagitahu nama fb jugak ok!