Isnin, 12 Disember 2011

Review: Official photographer e-day

Salam pembuka bicara..

Saya dah dapat sebahagian gambar dari official photographer (OP) saya masa majlis pertunangan hari tu. Seperti yang pernah saya katakan dalam entri lepas, OP saya adalah pak su saya. Dia yang sponsor kek hantaran dan bertindak sebagai photographer tanpa sebarang bayaran masa e-day hari tu. Masa entri review hantaran tak ada gambar kek kan? Ni dia gambar kek ye.


Pak su saya memang freelance photographer pun. Kalau ada yang berminat nak dapat kan khidmat beliau, boleh lah contact dia terus di facebook beliau. Saya takut nak reveal handphone number dia. Maaf ye.


Gambar last muka nak ganas jerk. erk. Ada lagi gambar tapi dia kata yang lain dia akan burn masuk CD aje la. Next month kitorang ada family day, baru dia bagi. Sekarang ni busy dengan orang kahwin. Owh, saya tak kesah. Sebab ada orang dah sponsor kan.

Ada kisah lain pasal photographer ni, dari keluarga saya ada seorang je photographer manakala dari keluarga Z ada seorang lagi photographer. Tup tup di hari kejadian, ada extra 2 orang lagi photographer yang kami tak kenal. Sampai sekarang tak tahu siapa dorang tu? grrr. Misteri!

xoxo

14 ulasan:

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata...

sweeetttttt!!!!!!

yank!!! review la baju tunang secara details lagi details...huhuhu
hr tue sblm majlis entry pasal baju tunang tak show baju kalo tak silap kan kan kan..

kali nie share arrrr secara terperinci....ekekekekeek

peaceeee

http://cheritera3march.blogspot.com

εїз Cik Fasya εїз berkata...

suka la tgk pic awk...;)nice..

~ NANA ~ berkata...

nice pictures dear :)

dhiera berkata...

@ eimy : dah review la ari tu..

@ fasya : thanx fasya~

@ nana : tq jugak~

My Life's Journey berkata...

wauuuuuuuuuuu best2 ..cantik pic dhiera ..cantik tertarik kaulah the bom hihi

cik.mila berkata...

comel..tapi mmg ganas tgk pic kt bwh tuh..seram sbb tak penah tgk dhira cmtu..ekeke jgn marah :)

Miss Ika berkata...

Sweet dear. :)

dhiera berkata...

@ umi : kelakar la umi ni.

@ mila : kan. tu la kite cakap dgn paksu kita, apa motif letak gambar ganas ni~ he

@ ika : tq dear~

Miss Shikin berkata...

gambar terakhir sweet :)

dhiera berkata...

@ kikin : sweet ke? nampak macam ganas jerk~ hukhuk

FY berkata...

comel la dhiera

::Aja:: berkata...

apesal gambr last tu nampak macam pelik eh..heheh

sitinazirah86 berkata...

dhiera,kt suke gmbr awk kat pokok tu sweet,tp semua gambar cantik lah :)

dhiera berkata...

@ FY : thanx FY

@ aja : hahaha... aku pun tak tahu motif ye.

@ sitinazirah86 : yke? hek