Jumaat, 2 Disember 2011

Offer videographer hujung tahun!

Salam pembuka bicara..

Semalam, saya diserang selesema. Mabuk sehingga pagi ini. Adoi. Fikiran menerawang tah hapehape je hari ni. Yang saya tahu, saya mengantuk dan nak tidur tapi rehat saya rotate. Kena tunggu doktor habis rehat baru boleh rehat. aish..

Saya nak share sesuatu. Biasanya hujung-hujung tahun ni selalu ada sale kan? Ni saya nak habaq ni.

Encik wira pun ada buat year end offer ni untuk nikah sahaja. Tak caya klik sini. Sedang berkira-kira untuk mempertimbangkan offer beliau. Memang hot habis lah encik wira ni. Saya tahu pun lepas baca blog cik ika.

Kalau ada yang sedang mencari videographer boleh lah pertimbangkan offer beliau. wink wink

xoxo

4 ulasan:

Miss Ika berkata...

angan2 memang nak book tp pk balik nak ada jugak masa reception. tamak tak? ngeh3x

all the best dear. hehe

dhiera berkata...

@ miss ika: yke? ika xda tanya dekat en wira kalau add on reception punye video skali?

cik.mila berkata...

ololo cian nye dia..bykkan rehat ye :)

dhiera berkata...

@ cik mila: tq dear~