Ahad, 18 Disember 2011

Survey videographer

Salam pembuka bicara...

Saya masih lagi survey survey dan mencari-cari videographer. Ada sesiapa nak bagi suggestion?


Hari tu ada tanya dengan encik wira tapi tunang pula kata kan bagus kalau sekali dengan resepsi. Jadi, tengah survey yang memberi harga yang afforable. Korang guna khidmat siapa ye?

xoxo

15 ulasan:

Syima Syaz berkata...

my BIL buat promotion less than rm1000 for 2 event.

mrs irmidrza to be berkata...

baru nak cadang abang wira...sebab die murah...miza nak amek ngan die...hmmm tapi...semua belum pasti kan...jadi sy surrender..huhu..

dhiera berkata...

@ Syima Shaz: siapa ye? menarik tu. murah sangat~

@ rin: hahaha.. kita ada tanya hari tu dekat abang wira. nak sangat dengan dia. tapi tunang yang tak mahu~

picairin berkata...

Cuba contact dia ni...

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000362921461

Cik Nasha berkata...

hmm..
xdpt pulak nak bantu..
sbb sy tak pakai videographer nnt.. :)

dhiera berkata...

@ picairin : thanx dear~

@ cik nasha : its ok~

Rosy Sharz berkata...

dhiera...tahniah dhiera coz menang GA Elyn Creation... ^_^...hihi

dhiera berkata...

@ rosy sharz: hah, yke? kite tak tahu lagi. thanx ya bagitahu~

Epa Zarifa berkata...

dhiera, efa dah letak booking kt masputeh. kalau nak tgk mane 1, boleh usha entri kt wedding day tab. klik wedding vendor.

harga utk nikah + resepi xsmpi 2k... tp efa just amik utk nikah je...

cube try tanya...

Miss Ika berkata...

Dear, sama la.
Mula2 mmg ingat nak amek abg wira.
Tp bila pk2 balik kalau sekali dgn reception lagi bagus kot.
Kena survey lain pulak. Huhu

dhiera berkata...

@ epa : masputeh?? kite tak pernah dengar. thanx epa~ nanti kite nak try tye dia~

@ ika : itu l kan. sekarang ni, dah survey sape je ika?

My Life's Journey berkata...

hah ..solaan ni umi tak pat jawab hihi ..apapun umidoakan dhiera berjaya cari tau :) ..amin

dhiera berkata...

@ umi : its ok umi~ thanx ya!

tYa athirAh berkata...

tya insyallah amik nikaizu.
hes pretty good.
utk tunang ni tya amek die.
utk nikah and reception OP tya amek dainialhaikal tp utk OV tya dah book nikaizu.

dhiera berkata...

@ tya : boleh bagi link nikaizu?