Jumaat, 23 Disember 2011

Idea : flower girl headband

Salam pembuka bicara..

Hari ini tersangat busy! Huh, penat~

Kesinambungan dari entri semalam. [klik sini] Kali ini, saya nak share beberapa idea headband pula.

Pilihan 1

Pilihan 2

Pilihan 3

Pilihan 4

Pilihan 5

Pilihan 6

Pilihan 7

Pilihan 8

Pilihan 9

Dalam banyak-banyak ni, saya suka kan yang atas ni, Pilihan 9. Sebab nampak kepala dia macam ada buah strawberi. Boleh? hekhek

Saya belum buat buat headband lagi. Lupa beli cekak semalam. Tiba-tiba, saya rasa Pilihan 5 macam senang je nak buat. hahaha.

xoxo

12 ulasan:

Asfiza berkata...

as suka pilihan 3..
sebab?
as nak gigit pipi budak tu..geram.dan mcm buah epal dah.

::mai:: berkata...

yg pilihan 5 mcm cute....

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata...

bambamnyerrr pipi pilihan 3 tueee....gerammmmm (okay kuar topik lagi hehehehe)

bertudung ada idea??? hehehehehehe
pilihan 2 nampk sweet...sbb bunga penuh...

Elyn Creation berkata...

Pilihan 5 simple n sgt cute!!!

kite pilih no 5...eheee

cik.mila berkata...

dhira..rindu..hehe..mila dah kembali :)

iizla berkata...

suka yg nombor 4 dan nombor 5. simple and sweet~~

Cik Nasha berkata...

ha ah.. pilihan 9 nampak comel sgt.. :)

Cik Azizah berkata...

alahai semua sweet la yunk..nak2 kanak2 ni pakai..alahai cumel sungguh! geram nyah!

My Life's Journey berkata...

semuanya cantik la dear ..umi suke semuanya ..sebab umi suke pakai mcm ni hihi



mesti cantik ..kalau dear try buat nanti :)

dhiera berkata...

@ as : bdk tu tembam kan?

@ Mai : pilihan 5 satu!

@ eimy : sama macam as pantang nampak pipi gebu. hek. kita rase pilihan 2 ni sesuai untuk orang pakai tudung.

@ elyn creation : pilihan 5 lagi. 2 vote.. he

@ mila : jangan main sorok2 lagi ok!

@ iizla : pilhan 4 tu memang sweet!

dhiera berkata...

@ cik nasha : pilihan 9 nampak macam strawberi kan?

@ jijah : budak3 yg pakai lagi la comel kan?

@ umi : hahahaha.. dah tahu dah jwpn umi. hek

~Lieza~ berkata...

Pilihan no 4...comel dan simple je... Vote for no 4 la...hehehe..