Sabtu, 17 Disember 2011

Giveaway first opening dippy Lyn’s collection

Salam pembuka bicara..

Sangat malas untuk update mengupdate sebab tengah layan cerita korea! Selang seli antara "My girlfriend is Gumiho" dan "Jewel in the Palace". Jewel in the palace ni dah layan banyak kali pun tak pernah bosan.

Kali ni, entri ringkas buat jamu rakan yang datang melawat blog saya ni. Tengok tajuk pun dah tahu kan?



Setelah di tag oleh cik mila dan az zahari, akhirnya saya join giveaway yang dijalankan oleh fazlien. Terima kasih fazlien buat GA macam ni.

Syarat-syarat pernyertaan adalah


Maklumat lanjut, sila klik sini!

Saya nak tag:

Sama-sama jom meriah kan GA ni!.

xoxo

4 ulasan:

cik.mila berkata...

gud luck dear!

dhiera berkata...

thanx mila!

fazlien berkata...

thanks join..gudluck dear=D

dhiera berkata...

@ fazlien : thanx jugak buat GA macam ni~ wink wink