Selasa, 6 Disember 2011

Update bride to be 2012 group!

Salam pembuka bicara..

Berkenaan bride to be 2012 group di facebook, group ini ditubuhkan untuk berkongsi pendapat, cadangan dan idea mengenai perkahwinan dan yang berkait dengannya.

Atas permintaan ramai yang minta group ini dijadikan closed group, admin bersetuju tukarkan kepada closed group supaya group ini akan kekal exclusive. Jadi, bagi sesiapa yang berminat untuk join closed group ini, minta emel kepada

elqays@gmail.com atau dhieranottie@gmail.com


Saya hanya approve b2b yang ada emel saya dan yang mempunyai kawan dalam group ini. Selebihnya, saya tunggu miza untuk pertimbangkan. Maaf ya. Saya hanya menurut perintah selepas perbincangan dijalankan. (gedik!)

Saya tahu ada yang berminat nak join dan belum di 'approve', please emel saya (dhieranottie@gmail.com) atau miza (elqays@gmail.com). Emelkan emel facebook dan nickname dalam facebook ye. Harap group ini dapat dimeriahkan lagi dengan kehadiran kalian semua.

Tapi saya tak on facebook masa working hour ye. Selalunya lah.

xoxo

24 ulasan:

Fariza berkata...

wow b2b 2012 dh ada private group eh. ehehehe. tahniah.

cik.mila berkata...

wahh hebatnye admin..like u cayunk..ehehe :p

My Life's Journey berkata...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh best nya tengok, tapi umi tak de facebook ..tak minat nak buat ..tak pe nanti umi nak buat la 1

dhiera berkata...

@ fariza : atas permintaan ramai~

@ mila : takut jugak sebab ada vendor yang berminat nak masuk. takut ter"approve"~

@ umi : buat lah 1 umi khas untuk group ni macam aisyah humairah~

Cik Zimie berkata...

hai dhiera. :))

memang best ada private grup ni.go b2b 2012!!

shafika fieka berkata...

wow..cayalah dhiera..nk join..nnti pika email ekk

Atiqah Ahmad berkata...

dhiera, i da hantar request nak join. my fb name - Atiqah Ahmad. :)

fatinfaqhtee berkata...

u, approve la i. fatin ismail :)

dhiera berkata...

@ zimie : atas permintaan ramai~ yeay!

@ shafika : kite dah approve baru baca komen kamu. maaf ya!

@ atiqah ahmad : saya pun dah approve kamu~

@ fatin : ok fatin. kita approve ye kejap lagi~

mrs irmidrza to be berkata...

my dearest admin...hehe..tanpamu..tiadalah aku...hahaha..=P tq sume girls..

::Aja:: berkata...

wah3...hehhe..exclusif nooo gp kite?heee...best2..ok.bleh searching for new ideas starting from now..hii

dhiera berkata...

@ miza : hahaha.. kemain lagi ayat~ tanpa miza, tiadalah group ni kan?

@ aja : harus exclusive babe. hek

ChocStrawberries berkata...

nak join jgk..nt kite email dhiera k

Iwanis A.m.d. berkata...

dhiera aniz nk join juge :)
fb iwanis amd ;)

dhiera berkata...

@ fiza : fiza, kita dah approve kan?

@ iwanis : nanti kita approve ye. hari ni busy sangat~

sitinazirah86 berkata...

nak join,dhiera
nama fb siti nazirah,
email tasyareena@yahoo.com

dhiera berkata...

@ sitinazirah86 : kita tak sempat nak bukak facebook lagi. kalau kita dah approve, kita emel ok!

sitinazirah86 berkata...

ok,kite ase kite ada add dah,tp blom approve,xpe kite tggu dhiera approve

dhiera berkata...

dear, nazirah sharifuddin tu kamu ke?

sitinazirah86 berkata...

bukan,kite sitinazirah jer,ni email kite tasyareena@yahoo.com

dhiera berkata...

eh, kita tak nampak pun nama kamu. ada klik pada 'ask to join' x?

nazi & faiz berkata...

hi Dhiera. salam kenal :)
if tak keberatan boleh add i jugak?
email : bizzy_nazi@yahoo.com
fb name : Nazirah Sharifuddin

thanks!
really nak sharing2 bout weddin prep.

dhiera berkata...

@ nazi & fazi : hai dear.. petang nanti kite approve ye. time ofis hour ni xbukak fb. kalau sempat bukak tgh ri nanti, kite approve ya. sorry~

dila v(^_^)v berkata...

dhiera, nape sy search group tu xde ye? sy nak join group ni jugak bole? ^_^

fb: Fadzilah Othman
email: nurfadzilah132@yahoo.com

thnx dhiera :)