Khamis, 17 November 2011

Scrapaperclip Giveaway

Salam pembuka bicara..

Nampak ramai yang join giveaway Scrapaperclip. Saya pun teringin nak try my luck jugak. Walaupun, tahu lucky draw bukan selalu tuah untuk saya. sobsob


Nak tengok hasil yang gorjes dari Scrapaperclip ni.

Ada guna kan kertas-kertas yang di quilt dengan sangat cantik.

Ada juga guna kan lace yang kelihatan elegen.

Sungguh memikat kalbu bukan? Cantik!

Macam mana nak join?
All you need to do is :
1. Be a follower. 
2. Spread this news in your blog post title Scrapaperclip Giveaway. Simple one will do..No need to write so much. Quick and simple to link your post to mine so that others can participate too.
3. Leave comment here with your link of the post and email address easier for me to notify the winner later.
4. DONE !
5. Only Comments under this particular post will be accepted to join. Other post will be disqualified oke..

Sangat mudah bukan? Adakah masih ada tuah untuk saya? 

Apa yang bakal dimiliki oleh pemenang bertuah?
Taraaa....

A Free A5 size wedding guestbook for 2012 wedding !!!!!!
worth RM180 

Buat yang ingin sertai, tarikh tutup penyertaan adalah pada hari khamis 12 tengah hari. Hari ini ye!

xoxo

9 ulasan:

iedchan berkata...

canteknyeee..tp da kawen la..sape yg nak msuk sy ucap kan gudluck..!

farahD berkata...

Nice entry !dear thanks participate oke n gud Luck !

My Life's Journey berkata...

Cantiknya .. best2

dhiera berkata...

@ iedchan : tq

@ farahD : tq for the wish and tq sebab buat contest macam ni!

@ umi : jom la join! try ur luck~

FarEast berkata...

good luck..... faiz pun join gak.. :)

anyway i tag u
http://mylifemytreasure-noorfaizah.blogspot.com/2011/11/beauty-contest-from-aina-rahman.html

dhiera berkata...

@ faiz : yeke? good luck untuk faiz jugak.

tq for tagging dear~

Dell berkata...

Dhiera : gud luck oke ! ;)

Dell berkata...

Dhiera : Gud luck oke ! ^__^

dhiera berkata...

tq dell~