Jumaat, 18 November 2011

Beauty contest from Aina Rahman

Salam pembuka bicara...

Selepas di tag oleh faiz, akhirnya terbit la entri ini. hek. thanx faiz!


Terma dan syarat contest ini (print screen) ialah


Adakah saya yang bertuah? ermm... no komen la eih~ Tak pernah ada luck, hopefully ada la jugak luck kan?

Macam mana nak sertai? Begini caranya.


Page fb Aina Rahman [klik sini]

Saya nak tag:


Kawan-kawan yang lain pun boleh join! Nak tahu maklumat lanjut contest ni, boleh [klik sini]

xoxo

6 ulasan:

fazlien berkata...

dhiera..gudluck dear!!

nia berkata...

terima kasih kamu yang cantik ♥

cik.mila berkata...

dhiera..how about ur E-day? jgn lupa tunjuk pic :)

Orkedanza berkata...

dhiera...gudluck. btw congratz for ur engagement today :) lepas ni buat review bnyk2..heeeee..

My Life's Journey berkata...

wahhh best jugak segman ni hihi :) ..good luck dear :)

dhiera berkata...

tq semua~
cik mila orkedanza, kite nanti kite review ok!