Jumaat, 11 November 2011

Intip intai lagi

Salam pembuka bicara..

Bagi intip sikit ye.


Dapat agak kan?

xoxo

15 ulasan:

My Life's Journey berkata...

cantik2 ..dhiera tema hijau kan? hihi

Fariza berkata...

DAPAT :)
untuk hantaran kan. ehehehe

dhiera berkata...

@ umi : ye, tema hijau!

@ fariza : hiks.. betul~

FY berkata...

dhiera buat sendiri ke alas bantal hantaran ni? kaler green apple eh?cantik

dhiera berkata...

@ FY : sendiri yang tak sendiri sangat la kan~ hehe. nanti kita review k! bukan green apple yunk. kain ni lebihan baju tunang~

FarEast berkata...

dhiera : faiz pun buat mcm 2 jugak...bantal hantaran kan.... ingat nak letak gak tutorial kat dlm my blog... tapi x sempat2 lagi... penat buat benda 2.. sampai lecur2 jari.. huuuu tapi berbaloi n puas hati.... smua bantal hantaran 2 dah ader kat kg... heee dah siap mase bulan puasa ari 2.. :)
dhiera.. comel la colour 2.. suka lak tgk.. :)

dhiera berkata...

he... faiz, bantal hantaran ni tak da buat sangat pun~ wink wink. nanti kite story ye

kita pun suka tengok warna dia.

nia berkata...

cantikk.. kite suke.. ♥

dhiera berkata...

yeke? nia dah sehat ke?

Iwanis A.m.d. berkata...

dhiera!aniz suka bntal hantaran mcm ni.igt nk diy gk nanti masa kawin.he

cpt2 wat review ye ^^

psst,ada guna span x buat bantal ni?aniz tgk ada bloggers review guna polistrin then ltak span.x dpt byg mcm mana.he

dhiera berkata...

aniz, nanti kita review taw. tapi jgn kecewa~ he. kita tak pakai span dengan polistren pun~ hek

Cik Fifi berkata...

Tak pakai span dgn polisten?bes tu guna ape? tak sabar nak tunggu...

bahIRAh berkata...

rajin betul dhiera ni..heheh..salam kenal dear..jom buat preparation dgn lebih gigih :)

FarEast berkata...

salam dhiera.. x silap faiz dah follow lame dah.. ngah dok update n btulkan blog faiz cari la link yg mane2 faiz x follow lagi.. erk nape dhiera nyer lum follow?????


**musykil I .... huuuuu

FarEast berkata...

Salam dhiera... faiz tag dhiera..

http://mylifemytreasure-noorfaizah.blogspot.com/2011/11/hati-yang-gembira-1st-years-anniversary.html