Rabu, 9 November 2011

Cinta kami berusia 365 hari

Salam pembuka bicara..

Hari ini 9nov, makanya genap lah cinta kami berusia 356 hari. Pejam celik pejam celik sahaja sudah genap setahun. Ticker wedding juga sudah menunjukkan setahun lagi! Can't wait untuk menjadi kekasih halal kepada seorang lelaki yang cukup saya kasihi.


Tiada apa-apa sambutan anniversary atau candle light dinner segala sebab Z kini berada di luar Malaysia kerana menjalankan tugasnya sebagai seorang pekerja. Huaa... Saya rindu kamu tahu! Saya countdown kamu pulang!

Kami sengaja memilih untuk tarikh pernikahan kami sama dengan tarikh cinta kami supaya senang untuk kami ingat sepanjang kehidupan kami. Kebetulan, 10nov tahun depan pula tarikh cantik. Semoga Allah SWT mempermudahkan urusan saya dan pasangan dan diberikan yang terbaik. Love u!

xoxo

17 ulasan:

Asfiza berkata...

memg cntekk pun dhiera..101112...:))

Ezza Z berkata...

Sama cantik sama padan la dhiera.

Cik SaL berkata...

mmg chantek sgt pn tarikh 2 dhiera...sal pn mula2 igt nk wat tarikh percintaan jugak...tp x jd..huhu.yela cuma mampu rancang jer...

My Life's Journey berkata...

Hihi ..taniah dhiera :). Wahhh dah duduk sama2 kat pelamin tu .. amin2 ..cepat2 naik pelamin hihi :)


Tak lama lagi dhiera nak tunang ..chayo2!

Suria berkata...

kalo dhiera 356, suria kne X 6 lagi..
hehehee... :D

FarEast berkata...

hi dhiera.... seri pengantin dah nampak dah 2.. :)

Miss Ika berkata...

Olohh, sweetnyer duk atas tu. :)

fadh leyanie berkata...

amin,,bahagia tengok orang lain bahagia :P

Q berkata...

Setahun tu sekejap sahaja..hihihih:)

elydalyla berkata...

dira syg! bagai pinang dibelah dua la. semoga ikatan kasih korg kekal hingga jinjang pelamin n terus kekal hingga ke syurga.
11 days to go for the 1st step! mesti excited kan. hehe

dhiera berkata...

@ Asfiza : kan? he. gade2 nak tarikh cantik je. hek

@ Ezza Z : thanx

@ Cik SaL : tu la sal. kita mampu merancang je. Allah yg tentukan.

@ umi : doa kan kite, umi!!

@ Suria : suria dah 6 tahun? lama ye.. sama ea tarikh cinta kita. hahaha

dhiera berkata...

@ FarEast : yeke?

@ Miss Ika : ni masa wedding acu. berangan~

@ fadh leyanie : doakan keberkatan kami fadh

@ Q : hahaha... tu la. tak lama je lagi tu. hek. gatal~

@ elydalyla : ili syg!!!!
thanx.. excited juga ni. tp ili xda. sobsob

::Aja:: berkata...

11 days before e-day..wowowo..hehe..i akan datang awal.jgn risau ok..emm.tp tu pun kalau xsesat..sila beri direction ye cik dira.heheh..insyaAllah..cinta kamu kekal sampai bila2..kite tau kisah2 kamu dulu jugak walau kamu xshare sume..Z may d best insyaAllah..:)

AdaNaz87 berkata...

happy anniversary dhiera! ((;

dhiera berkata...

@ ::Aja:: : thanx aja... kite terharu. nak nanges boleh? hahaha

@ AdaNaz87 : thanx ada~

FY berkata...

dhiera..congrats..
samalah kita,FY pun insyaAllah akan bernikah tarikh anniversary couple..16 June tahun depan =)

AdaNaz87 berkata...

sama-sama. ((;