Jumaat, 25 November 2011

Review: Handbouquet

Salam pembuka bicara..

Apa kes dah malam baru nak update dhiera oiii~

Hari ini sangat busy. Patient ramai sampai saya jadi pening. Dah petang baru dapat rehat sebab tak ramai patient yang suka datang waktu petang-petang ni.

Saya nak tayang handbouquet masa e-day saya hari tu. Yang 100% homemade (kemain lagi).


Pentingnya handbouquet adalah handbouquet lah peneman sejati di saat berdebar-debar. Sebenarnya, tak berdebar sangat pun. Tapi masa nak sarung cincin tu, tibe-tibe je kan tangan nak shaking. Mengada-gada. Inilah handbouquet peneman setia saya.


Tutorial saya dah pernah buat sebelum ini di sini. [klik sini]

xoxo

6 ulasan:

Lady WaiLiN berkata...

tahniah yer yng!!

Wanie berkata...

handbouquet sgt penting la, tangan kena la pegang something nak cover malu..hehe

Suria berkata...

suria dh try buat gune tisu, ya ampun susah rupenye..3kali try asik terkoyak jer..terus give up..hihi

dhiera berkata...

@ kak Wailin : tq

dhiera berkata...

@ wanie : betul betul. HB ni adalah peneman setia. sayang HB!

dhiera berkata...

@ suria: kenapa give up? dia tak masa nak crumple tu jangan kasar-kasar sangat taw~ tisu lagi lah nipis material dia.