Isnin, 7 November 2011

Salam aidiladha semua!

Salam pembuka bicara..

Tak ter 'update' blog sebab sebab ke'busy'an yang terlampau!

Malam semalam, kami bakar lemang sampai pukul 12 malam! Gara-gara lemang tepung yang lambat masak. Walaupun hujan, kami berjaya masak lemak dengan lemak berkrim ye.

Ambil gambar dari blog utama saya. Entri pun ada copy paste sikit dari blog utama saya.

Dikesempatan ini, saya nak ucapkan salam aidiladha. Marilah kita bersama-sama menghayati pengorbanan nabi kita yang nawaitunya untuk mentaati peintah Allah SWT. May sincerity and honesty grow more in our hearts. Semoga beroleh kifarah!

xoxo *hug and kiss*

4 ulasan:

Shayra berkata...

waaa. seronoknya dpt buat lemang sndiri.. kami raya kt rumah je sbb adik exm. wuwu T_T

dhiera berkata...

tak pe la.. itu kire pengorbanan jugak tu~

::Aja:: berkata...

selamat hari raya dira! ak pon dpt makan lemang tepung tu..tp xbuat la..org bagi.hehehe

dhiera berkata...

selamat jugak aja~
hahaha... naseb ada orang nak bagi kan~