Isnin, 9 Januari 2012

Treaser : bunga pahar sabun

Salam pembuka bicara..

Nak bagi treaser bunga pahar pilihan hati mak saya. Tapi yang ini berwarna biru. Saya punya harus lah berwarna kuning, putih dan coklat. 3 warna. Hehe


Saya tak ingat samada 1 bunga pahar berharga RM120 atau 2 bunga pahar berharga RM120. Bunga ni dibuat oleh kawan mak saya. Kami tempah dengan dia saja. Jadi, bunga pahar boleh masuk dalam done list!

xoxo

17 ulasan:

Suria berkata...

dhiera, bunge pahar tu yg org letak dkt pelamin tu eh..?
confuse antara bunge pahar dgn bunge telor..huhu~~ :D

dhiera berkata...

@ suria : ye... pada kite, bunga pahar yang orang bawa berarak dan letak dekat pelamin. bunga telur yang memang dalam beg doorgift macam tu~

Siti Nadirah berkata...

cantek! :)

Anis_Apis berkata...

eh quite murah... kawan mak dhiera ada blog? hehehe

dhiera berkata...

@ siti nadhirah : hampir sama nama kite

@ anis: err... yg itu saya tak tahu la yunk~

ciksusu berkata...

tak lme dh ni..hehe..bdebar x??;p

nur berkata...

Cantik.. Suka biru..

Cik Fifi berkata...

macam menarik...cantik pula tu..mesti wangi..

Cik Azizah berkata...

senang upah kawan mak sendiri kan..tak delah nak beli kat luar..mahal je.selagi boleh buat DIY kita buat..tapi macam jijah kena beli la..sebab tak kreatip..hahaha

My Life's Journey berkata...

rm 120? waaaa mahal jugak tu dear .. kalau rm 1.20 barulah dikatakan murah .. waaaaaaaaaaa

a.d.i.b.a.h berkata...

bunge die tu buat dr ape dear?

dhiera berkata...

@ cik susu : lame lagi. tapi bunga ni kena tempah awal sebab nak buat dia kena teliti~

@ nur : feveret color ye~

@ cik fifi : wangi sangat..

@ jijah : sebab setakat ni belum pernah pergi wedding yang ada bunga sabun. tu yang nak tu~

@ umi : satu pasu pahar tu ada banyak jugak umi~

@ adibah : diperbuat dari sabun yunk~

Kikin Amer berkata...

bunga sabun,creative!
haha sbnarnnya i pun confuse mcm suria...bunga pahar n bunga telur. last2 kikin buat punga pahar tu 100pcs letak kat pelamin nnti boleh bagi kat org merenjis and for closed family. ke itu dipanggil bunga telur? hentam sajala labu ;p

cik.mila berkata...

cantik2..nanti nak 1 boleh :P

dhiera berkata...

@ kikin : betul la tu.. pada kite, bunga pahar tu yang orang bawa berarak dan letak depan pelamin. bunga telur tu yang orang selalu bg buat doorgift~

@ mila : boleh2.. kite simpan ye.

ka-ii berkata...

1 bunga pahar ade brape bunga dear?

dhiera berkata...

@ ka-ii : ada dalam 50 batang. hu