Isnin, 30 Januari 2012

Akhirnya ditemui

Salam pembuka bicara..


Puas saya mencari buku ini. 2 bulan lepas ada jumpa tapi saya tak beli sebab masa tu dah beli banyak buku. Bulan lepas saya cari lagi tapi dah habis. Jumaat lepas, saya pergi lagi sekali dengan mak dan adik saya. Ada pulak stok. Ada 2 buah buku yang tinggal jumaat lepas. Tapi saya beli satu je la kan. Mak saya pun ada beli 2 buku baru. Adik saya pula beli novel.


Buku yang saya dok cari-cari ini lah dia.




Dah beli tapi belum sempat nak baca sebab banyak kerja yang perlu saya uruskan dulu. Lagipun, tersalah makan meatball. Jadi, terkena allergik la pula. wuwuwu


xoxo

24 ulasan:

S.n.Fariza berkata...

buku ini best tau :)

dhiera berkata...

@S.n.Fariza
yke? kite belum sempat lagi nak baca~

ain berkata...

ye betul tu...buku ni best...
saya beli buku ni dalam 12 buah tahun lepas (1 bulan 1 buah untuk 1 pasang pengantin bertuah) untuk kasik free gift kat client yang amik pakej wedding custom album... tulisan dia pun santai je, ayat tak skema, jadi tak bosan bile baca...

semoga dapat manfaat dari buku ni... \^_^/

Cik Tqah berkata...

dhiera.. buku ni memang susah nak cari.. for my wedding pon i nak beli.. hihi..

aNNor berkata...

best....saya dah baca..suami kasi, buat hantaran kawen...

syaz@rozelt berkata...

mcm best je buku nie..beli dekat mane? hii

My Life's Journey berkata...

Umi belum pernah bace ..best ke? wahhhhh boleh usha2 ni :)

mrs irmidrza to be berkata...

miza nak cari buku gak..tapi tak ingat tajuk..leh tak? huhu...

allergik dear...take care dear...=) sory miza baru smepat nak bw here...dah abis exam..=)

dhiera berkata...

@ain
untung ye pasangan pengantin tu~ bukan setakat dapat custom album, dapat free gift buku yang susah nak cari plak tu~ untung untung

dhiera berkata...

@Cik Tqah
kan.. memang untung dapat beli jugak akhirnya~ dah beli belum buku ni?

dhiera berkata...

@aNNor
positive feedback lagi~

dhiera berkata...

@syaz@rozelt
syaz kite beli dekat buku. buku ni selalu sold out taw.. good luck mencari!

dhiera berkata...

@My Life's Journey
umi, kawan-kawan yang lain kata buku ni bagus untuk dibaca. pengisian nya bersederhana. tak boring baca~

dhiera berkata...

@mrs irmidrza to be
aik,awat ye tak ingat tajuk. sama macam mak kite, nak cari buku. tapi dia ingat tajuk buku tu yang hujung je ".... mencari tuhan". naseb jumpa jugak..

hari ni much better!

laskar pelangi berkata...

buku ni mmg best:)
tp tak baca habis lagi.ehehehe ^^

dhiera berkata...

@laskar pelangi
baru beli jugak ke? best ye.. saya tak baca lagi~

Dell berkata...

Dhiera : Dell dapat buku ni masa bertunang dulu sebagai hantaran ! hahaha . ;D

dhiera berkata...

@Dell
dell mesti dah khatam banyak kali kan~

Dira berkata...

kite pn nak carik buku ni la.. brape RM eh dhiera?

dhiera berkata...

@Dira
dira, buku ni RM55.. hehe

Cik Azizah berkata...

ha study2 jangan tak study pulak..hehe

My Life's Journey berkata...

Trm kasih dear ..nanti umi nak cari satu ..chak! mane entri dear baru? umi dah mengiaw da ni hihi ..amboihhhh mcm orang tak de kerja lain je umi ni hihihi ..pangg!!

dhiera berkata...

@Cik Azizah
baik jijah!! hekhek

dhiera berkata...

@My Life's Journey
umi, entri arini lambat publish. sakit perut la pagi ni~ kehkehkeh