Jumaat, 6 Januari 2012

Nak tanya korang sama ke tak?

Salam pembuka bicara..

Simple entri ni di hari Jumaat. Saya nak blogwalking dekat blog korang semua~ Dah beberapa hari tak sempat nak marathon ke semua blog. Harap hari ni dapat marathon. hehe

Seperti tajuk di atas, nak tanya korang sama tak gambar ni dengan rupa saya?


Sama tak? Sama tak? Sama tak?


.

.

.

.

.

.

.

.





Vektor ni sebenarnya untuk blog saya yang lagi satu tu. Tapi pada saya praktikal untuk mana-mana blog saya~ Sama tak? Kalau tak tahu rupa saya, cari la dalam entri lain. hehe. Dasar malas!

Cantik tak orang ye? Pang!!! Cantik tak vektor ni?

Vektor ni wana yang buat. Nama pena dia J.Syazwana. Hari tu ada main komen-komen dekat blog wana. Rupanya wana buat simple giveaway dari komen tu. Selepas ugut wana nak culik akram (buah hati pengarang jantung wana) dengan paksa rela wana buatkan lah vektor ni untuk saya. Yang surprise, dia buat pakai excel je ok!!

Korang nak buat juga?? Pergi tanya wana dekat blog dia ok? [klik sini]

xoxo

19 ulasan:

Miss Amateur Cook berkata...

sama sama! pandainya wana buat pakai excel je pulak tu. tringin pulak nak org buatkn saya vector jugak.

Cik Fifi berkata...

Sama!!!!Cantik pula tu...

nuraien berkata...

comel..lbh kurang sama.hihi

dhiera berkata...

@ Miss Amateur Cook : apa lagi.. halo2 la wana. hehehe

@ fifi : kan.. hasil dia kemas~

@ ain : betul tu. mase kite tgk hasil dia terus suke!

Anis_Apis berkata...

eh wana ni my junior masa sek men..and akram my batchmate hihi...dia pun dah suruh I bagi gambar so that dia bleh vectorkan..hihi nak cari gambar cantik la...

Cik Azizah berkata...

sebijik dgn gambar asal kan..cantik2...

UyaRayza berkata...

wah pkai excel ble jadik mcm nie..creative!!

UyaRayza berkata...

wah pkai excel ble jadik mcm nie..creative!!

dhiera berkata...

@ anis : yke? kecik ye dunia ni~

@ jijah : kan... terkejut tengok hasil ye

@ uya : taw xpe. kreatif betul si wana ni~ pakai excel pun cantik!

acheeqa farhana berkata...

cantik awak...cntik sgt2 :)

syaz@rozelt berkata...

smart2..hampir serupa..hehe

syuhaidah berkata...

hampir same la dhiera...excel ek..sy tau gne word jek..huhu

aLya berkata...

SEBIJIK!!

Suria berkata...

sama la dhiera!! sama..sama..sama
biar betol gune excel jee..

Afzan Mazelan berkata...

Chroma Photografix

https://www.facebook.com/ChromaPhotografix

hello there! kami menawarkan pakej photography utk pelbagai event murah dan hasil yang menarik dan bpuas hati. sila sila lah singgah dan like page kami :) cepat cepat grab promotion! ;)

Afzan Mazelan berkata...

Afzan Mazelan

http://afzanmazelan.wordpress.com

hello there :) saya menawarkan pakej photography utk pelbagai event murah dan hasil yang menarik dan bpuas hati. sila sila lah singgah ;) cepat cepat grab promotion! :D

My Life's Journey berkata...

wahhhhhhhhhhh sama la.. tere la kawan dhiera ni buat ..cayalah ..waa

cik.mila berkata...

sama2..tapi kartun tu lagi lawa..lalalalala~~

dhiera berkata...

@ acheeqa farhana : Kan... suke gile dgn vektor ni~

@ syaz : kite pun rasa macam hampir serupa

@ syuhaidah : pandai buat jugak ke pakai word? terer ye...

@ alya : yee..betul!

@ suria : gune excel je suria. tak caya pergi skodeng blog wana

@ afzan mazelan : terima kasih singgah sini!

@ umi : hehehe

@ mila : grrr... saje je mila ni. aip!