Khamis, 31 Mei 2012

Permohonan nikah dalam proses

Salam pembuka bicara..


Corsage untuk family tak siap lagi. Petang semalam, buka puasa bersama-sama tunang buat pertama kali nya. Bincang-bincang sikit. Tunang tunjuk borang permohonan nikah bagi lelaki yang dah siap di cetak. Siap cetakan senarai semak untuk borang permohonan nikah bagi perempuan jugak. Terima kasih tunang ku!




Saya merancang nak buat tutorial macam mana nak buat corsage semalam tu. [tekan sini] Tunggu bila ada kerajinan dan kelapangan. Insyaallah. Terfikir nak buat sebab saya susah nak cari tutorial ni ke dekat dalam youtube ada? Tak buka la pula youtube. Nasib ada blogger yang baik hati share kan. Ngee


Tengok tunang tak sabar nak nikah, kita rasa tak sabar jugak. Hakhak


xoxo

9 ulasan:

Suria berkata...

amboiii, gatal yerrr... hahahaa
cpt² siakan, pastu terus rasa nk nikah petang tu jugak..kihkih *lagi gatal :P

HazyIsle berkata...

ehemm..da x sabo ye...hihihi~~~

Nurul Akmal berkata...

Moga semuanya berjalan dgn lancar..

Rose berkata...

semoga berjalan lancar :)
takyah malu, kawin ni mmg lumrah hidup :D

My Life's Journey berkata...

Wahhhh tak lama tu dear ..chak! moga segalanya dipermudahkan ..amin2

chil&zam berkata...

Salam perkenalan dari kami.. :)

Semoga Allah permudahkan urusan korng..

we are newbie bride2 be !!

keep in touch yer !

FARHANA berkata...

kalau nak candy buffet murah boleh ke sini

http://stylocandybuffet.blogspot.com/2012/05/candy-buffet-murah-our-mission.html

PROMOSI ni..RM400++ untuk 150-200pax bergantung kepada bajet dan tema B2B! promosi hanya untuk tahun ni je..sila emel kepada farhanayusof126@gmail.com untuk info lanjut

Lembayung Senja Photography berkata...

Hi..!! Special Promotion Only for Bride2Be..Click Here http://lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-Hi..!! Special Promotion Only for Bride2Be..Click Here http://lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-bride2be-b2b-blogger/
bride2be-b2b-blogger/

Lembayung Senja Photography berkata...

Hi..!! Special Promotion Only for Bride2Be..Click Here http://lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-bride2be-b2b-blogger/