Jumaat, 4 Mei 2012

Perfume FM cosmetics buat hantaran

Salam pembuka bicara..


Untuk part 2 pula, saya nak share pasal perfume. Part 1 sebelum pamplet di buang [klik sini]


FM Cosmetics Malaysia



Saya cuma ambil pamphlet je, tak pergi pun dekat booth dia. Sejujurnya, saya jarang pakai perfume. Tapi ada satu perfume ni buat rasa nak tidur pun nak bau. Eternal Magic Enchanted dari Avon je. he. Suka sangat bau perfume tu. Tidur terbuai lena.


Back to the topic, rasanya perfume dari FM Cosmetics Malasia ni dijual melalui agen kot. Rasanya lah. Tak tahu betul ke tak sebab saya tak tanya lebih lanjut pun.


Perfume ni didatangkan khas dari Eropah. Dorang claimed yang produk dorang jenama mewah tanpa harga yang mahal. Kira mampu miliklah. Jenama dorang saya tak kenal pun sebab bukan penggemar perfume kan. Kalau yang suka perfume mungkin tahu juga kot. Yang menariknya, botol-botol perfume dia ada design-design yang sangat cantik ok! Nak buat hantaran pun cantik taw. Bau dia wangi ke tak, tak tahu la. he


sumber: website FM cosmetics


Nak tahu lanjut; klik sini
Nombor telefon: 012-6303253 (Zuraini)


Untuk makluman, saya tidak terlibat dalam segala hal jual beli di atas. Segala urusan jual beli, booking membooking adalah tanggungjawab kalian sendiri. Saya cuma berkongsi maklumat yang saya rasa kan boleh dikongsi.


Ya Allah, permudahkanlah urusan pernikahan dan walimah kami. Berkatilah hubungan kami.


xoxo

8 ulasan:

cik gold berkata...

cantik botol dia..kalau boh kat hantaran org tgok botol yg cantik ja..bau depa x kisah.hehe

puan.mila berkata...

dah layak jd promoter jek..just joke..jgn marah..hehehe

Munnafendy berkata...

sy punya perfume hantaran dlu byk lg,,tak pakai pun...tersalah beli la..pakai je pening.. =(

dhiera berkata...

@cik gold
haha.. nanti dah salah niat macam menunjuk pula. hehe

dhiera berkata...

@puan.mila
kan.. kite pun rasa macam tu~

dhiera berkata...

@Munnafendy
saya pun pernah alami keadaan macam tu~ tak pakai dah. dah la beli mahal~

FEDO berkata...

pakai jlah. penting perfume...hihhii

mrs irmidrza to be berkata...

wangi ke?? tak pernah dengar pun..hehe...dear my blog address change to http://littledr.blogspot.com/ sebab baru lepas kene hack..followers sume hilang...grr tensen..