Selasa, 14 Februari 2012

Treaser : scallop puncher

Salam pembuka bicara...


Ini treaser tapi dah tunjuk. At last dapat jugak beli scallop puncher yang dicari-cari selama ini.




Terima kasih tak terhingga buat faiz. Dia yang banyak tolong ni. Malah, dia yang mengalah untuk tunggu next coming puncher. Katanya, wedding dia lambat lagi. Dia ada masa tapi dalam hati rasa macam dia yang banyak keluarkan effort untuk cari puncher ni tapi dia tak dapat apa-apa melainkan tunggu next order. Nanti kita pergi sama-sama ye faiz. Sebab nak cari sesuatu lagi. hehehe


Details tunggu next entri ya!


xoxo

13 ulasan:

picairin berkata...

dhiera beli kat mana? how much?

Cik Tqah berkata...

mana dpt dhiera?

Suria berkata...

jalan² x ajak punnnnnnn!!!
dhiera nk buat ape dgn benda tu...?

Nisa Dawi berkata...

best nye Dhiera...dah lame jugak cari ni..baper rm?hari tu jumpa kat ade blog, harga dalam rm70 lebih jugak...

Dell berkata...

bagusnya lah beli2 ni . Rajin !

Mrandmrssallehudin berkata...

Hi Dhiera..
Dulu dah penah wat dah tp stop. So skrg planning nak continue wat pelamin rental after my wedding.. Insyallah... :)

Cik Azizah berkata...

yang macam kak kina punya yer..best la dhiera dpt puncher ni..senang keje pasni..hehe

Huda Luna berkata...

huu dhiera beli dekat mana?
jenuh cr puncher ni x jumpe T__T

Ila@Bella@Nabila berkata...

wah.. gigih d.i.y..good luck!!

sarahmeay.snm berkata...

Beli kat mana Ni? ;)

dhiera berkata...

@Suria
suria, kite tak da nombor suria la~ pergi kejap je sebab kusus kawen abes lambat~

dhiera berkata...

all,
besok kite review ok! sabar yeee

FarEast berkata...

dhiera.... review2..... :)
ramai rupanyer yg cari.... :)