Selasa, 7 Februari 2012

Promotion [Yadzroom Digital Studio]

Salam pembuka bicara..


Sebenarnya banyak yang saya nak kongsi di sini tapi ke'busy'an melanda ditambah lagi dengan kemalasan yang membara. Aiyak!!!


Hari ini nak share mengenai Yadzroom Digital Studio [link FB]. Yadzroom Digital Studio menyediakan khidmat photographer dan videographer. Rasa nya sekarang dia fokus pada videographer sahaja. Yang paling menarik, Yadzroom Digital Studio sedang buat promosi pre-wed cinematography for FREE!! Ya, kawan-kawan. Free ye.




Nampak tak boleh jimat berapa banyak? Jimat RM2400. Menarik bukan? Tekan sini untuk tahu promosi. [link]


Untuk maklumat lanjut, kenalah tanya pada Yadzroom Digital Studio sendiri. Hubungi 03-8740 4321. Yadzroom Digital Studio ni based ni Kajang.


xoxo

10 ulasan:

My Life's Journey berkata...

waaaa bgs jugak ... chayok2! umi dok kat sarawak .ni kajang jauh nyaaaa huhu

~ NANA ~ berkata...

alahai bestnyaaa...tp dh kawen ;p

mrs irmidrza to be berkata...

bape promo ni dear?? dhiera nak tanya pakej yang abang ke pakcik dhiera nyer photog tu leh tak dear??

Cik Nasha berkata...

menariknya!
tapi kite tak buat pre-wedd plak.. hehehe..

daisy berkata...

Wow menariknye..
Tp hasilnye adakah menarik juge? :p

dhiera berkata...

@My Life's Journey
tu la..di seberang borneo.

dhiera berkata...

@~ NANA ~
nana, try buat materbal photoshoot. hehe. tp atas tu pre wedding la plak..

dhiera berkata...

@mrs irmidrza to be
alamak, rin. rase ye dia free tapi mungkin ada syarat2 ye kot. try la tye.

photog tu pak su kite. nak tanya ape yunk?

dhiera berkata...

@Cik Nasha
nasha, risik2 la utk post wedding. hehe

dhiera berkata...

@daisy
itu kena usha dekat FB dorang la dear. kite tolong promote jerk. hehehe