Khamis, 2 Februari 2012

Jom ber"spa"!!

Salam pembuka bicara...


Entri less word semalam [klik sini]. Rasa macam nak berehat di mana-mana. Menenangkan otak yang macam serabut kejap. Sekarang pun banyak sangat tugasan mungkin sebab ramai majikan bawak foreign worker dorang untuk renew passport bekerja masing-masing kot.


Itu yang rasa nak pergi ke spa atau kemana-mana sahaja. Tapi weekend ni (sabtu, ahad) kena kerja. Nasib lagi 21 hari je berada dalam company ni. Saya nak jadi pengganggur buat seminggu dulu sebelum start kerja baru. hekhek. Masa ni, mak dengan ayah pergi honeymoon. Tak ada la rasa pengganggur sangat. Dulu, saya tak merasa jadi pengganggur sebab habis study terus dapat kerja. Ya, bertuah nya badan. Ada orang yang tunggu berbulan-bulan baru dapat kerja. Itupun bukan kerja tetap. Setelah setahun 6 bulan bekerja disini, sudah tiba masa untuk ceburi bidang lain. Bidang yang 100% berlainan dari apa yang saya ceburi dan belajar sebelum ni.


Ada sesiapa nak ajak saya berspa ke? Banyak cerita nak share dengan korang semua. Nanti saya update lagi ye. Sambung buat kerja. Allergik sudah semakin pulih! yeay! Maap entri tahapehape. Tak ada kaitan dengan wedding pun.


xoxo

12 ulasan:

Apple Pink berkata...

wah..jom berspa.... :)
Try spa ni, http://www.khareyana.com
tapi mahal ckit la... :)

My Life's Journey berkata...

Hihi .. santai entri hari ni .. wahhh best kalau pegi spa ...hilang keletihan ..dear sakit ke? harap cepat2 pulih ..amin :)

dhiera berkata...

@Apple Pink
darling, dah gtahu kena belanjan.. kehkeh~ miss u la.

dhiera berkata...

@My Life's Journey
umi, pagi ni sakit hati! hakhakhak

~ NANA ~ berkata...

i x pernah lg pegi spa...hihi...teringin gak nk pegi ;p

Miss Ika berkata...

Tahapehape pun nak baca juge. Hehhh

Ok, tak membantu langsong.
Dang!

K bai. :p

iedayah berkata...

spa pn ad kn ngena ngn wedd preparation dear..menaikkn seri aura kite..huhuhu..

amani qistina berkata...

kite ni dah tanam anggur kat rumah 2 bln dh yang oi..sabar jelah..:)

dhiera berkata...

@~ NANA ~
nanti lepas bersalin nana pegi ok! ajak hubby. best ye~ hakhak

dhiera berkata...

@Miss Ika
hahaha.. kelakar la ika~

dhiera berkata...

@iedayah
eh,secara tak langsung kan~ hehe

dhiera berkata...

@amani qistina
berusaha lagi qis. kena gigih mencari!