Khamis, 16 Februari 2012

Scrapbook Memories Studio dan jumpa Faiz

Salam pembuka bicara...


Pasal scallop puncher tu, ada yang nak alamat betul. Alamat ni saya dapat dari website dia.


Scrapbook Memories Studio
L2-39A, Level 2,
No 3, Jalan SS20/27
47400 Petaling Jaya, Selangor

Nombor telefon: 03-77250063 atau 03-77250062


Nak tahu HQ dia, [tekan sini] ok! Sebenarnya nak pergi tempat ni senang je. Kedai ni memang dalam Tropicana City Mall tu dan tingkat atas sekali. Betul-betul sebelah ToyRus tu~


Macam mana saya jumpa puncher ni, semuanya sebab Faiz aka Izah Zan. Sama macam saya cerita dalam entri beberapa hari lepas.


Faiz ni comel taw. Kulit muka dia cantik je. Serius tak tipu. Sila tanya tips pada faiz ok! Blog faiz ini. [tekan sini]. Meh layan gambar kami bertiga. Lagi sorang tu kawan saya. hehe (dah macam personal blog pulak dah)


Masa ni kami pusing-pusing cari kedai ni. Cameraman encik tunang saya lerr..




Ini pulak masa tengah tengok-tengok puncher lain. Ni dekat kawasan Martha Steward brand. Cantik-cantik. Juling tengok harga. Hahaha.




Sebelah dia macam nursery taw. Tempat budak-budak.




Siap ada lukisan sambung-sambung lagi. hehe




Ok itu je la~


Nasihat saya, jangan main redah taw. Call dulu tanya samada ada stok ke tak sebab banyak yang dah out of stock. Tanya yang mana bagus. Berapa lama dia tahan sebelum jadi tumpul. Berapa tebal kertas yang dia boleh potong dalam satu-satu masa. Nak beli online pun boleh tapi tak dapat nak pegang dan rasa kesesuaian dan keserasian kita dengan puncher ni. hehe


xoxo


p/s: Tiket honeymoon dah beli. weee... tak sabar nak kahwin

13 ulasan:

Cik Tqah berkata...

hoho.. nnt nk g mesti juling mata gak.. wa.. beli tiket g mane dear? i beli gk.. local je..hihi

FY berkata...

FY slalu pergi sini beli brg2 scrapbook FY..hehe..rambang mata kan masuk sini? ada lagi sebenarnya kedai scrapbook; kat One Utama, Papier Love The Curve, dekat Bangsar Village and Dnata.

My Life's Journey berkata...

wahhhhhhhhhhhhhhhh best ni ..trm kasih dear sebab bagi info kat umi ..chak!

wahh gambar .. suke tengok gambar ...happy2 je orang dlm pic tu ..wahhhh semangat gila dhiera ni ..dah beli dah tiket honeymoon hihi

Just^me berkata...

bestnya dh beli tiket..kiter pun dah..setelah tunggu website airasia yg sgt mcm kura2 tu akhirnya berjaya jugak book =)
alhamdulillah

Cik Nasha Nadya berkata...

bahahaha..
yg last tu bestt..
tak sabar nak kawin..
sama la! ;p

dhiera berkata...

@Cik Tqah
aha~ jeng jeng.. nanti tahu jugak~

dhiera berkata...

@FY
banyak jugak la ye sebenarnya~ hehe

dhiera berkata...

@My Life's Journey
umi, honeymoon puye pasal mesti la seronok. weee

dhiera berkata...

@Just^me
pegi mane tu?? best ye~

dhiera berkata...

@Cik Nasha Nadya
kann~~ bersabar la ni

My Life's Journey berkata...

Mat petang dhira .. chak! gah buat pe tu?

::Aja:: berkata...

nak beli puncher gak..tapi xtau nak buat ape.ahaks!gediks kan? kat Tropicana City Mall, Damansara eh? selalu lalu situ tapi xpernah jejak masuk dlm tu.hehee

Gen2Merah berkata...

hhehehe.. saya oun x sabar nak kawin.. mudah2an la d percepatkan.. ehe