Isnin, 31 Disember 2012

Review resepsi: banner

Salam pembuka bicara..


Saya memang tak ada plan untuk buat banner sebab photographer saya memang bagi banner sebagai free gift. Gambar untuk banner dia ambil dari gambar pre-wedding saya. Pre-wedding pun saya ambil dengan dia juga. Saya pasang khemah ni dekat khemah kawan-kawan mak ayah dan family saya lepak-lepak. Memang plan untuk sediakan 1 khemah untuk dorang duduk-duduk jauh sikit dari khemah tetamu yang datang makan. Kira dari jauh boleh la nak nampak khemah ni. Cukup untuk buat tetamu tahu yang dorang berada di majlis yang betul.




xoxo

2 ulasan:

khadijah berkata...

pas kahwin babber ade gambar boleh gantung kat bilik kan :) dija pun gantung bunting kat bilik je :)

Shizan Syafik berkata...

gambar kat banner cantik!.. :)