Rabu, 5 Disember 2012

Berwajah baru sikit

Salam pembuka bicara...


Sejak mula ada blog ni, saya belum pernah ada header lagi. Tak tahu la kenapa tiba-tiba nak ada header. Sekali tu, terbesar gedabak la pula header ye. Layan je la. Header tu ambil dari antara koleksi gambar kahwin kesukaan saya hari tu. *Over*




Saya tengah terfikir apa lagi nak ubah. Yang pasti, tak makan masa untuk loading blog ni sebab tu kekalkan background putih sahaja. Korang, agak-agak dengan header baru tu buat korang slow nak loading, sila bagitahu ye. Sebab saya pun tak suka masuk blog yang lambat nak loading jadi tak nak la blog sendiri pun macam tu jugak. So far, pakai streamyx ni laju je loading. Takut yang pakai broadband ada problem. Harap-harap oklah sebab buat website speed test tadi dah cun. 1.16 sec je dengan average 0 sec.


Opps... entri melalut dari entri kahwin. Ampun!


xoxo

5 ulasan:

puan.mila berkata...

besarnya header dia..hehehe

IMaH berkata...

cantik sgt header baru! super duper cantik!!!! hehe. samelah kita. imahpun baru ada header blog. before ni kosong je..hehe

Mira Adzlia berkata...

header yg mgmbrkn kbhgiaan gitu....cntik..cntik :)

MrS dOdOt_ShyG berkata...

header yg kiut miut!! hehehe.. :)

Farhana IezAna berkata...

besarnya, cantikny header baru die..=)