Selasa, 25 Disember 2012

Big promo & GA: jimat kad kahwin

Salam pembuka bicara...


Vendor yang saya print kad kahwin, order petal envelope dan print sticker sedang adakan big PROMOTION lebih tepat giveaway untuk mereka yang bertuah. Tak percaya?




Apa hadiah-hadiahnya?

- 3 orang bertuah akan mendapat tajaan kad kahwin sebanyak 1000pcs berupa kad sekeping dan full color.
- 3 orang bertuah yang lainnya akan mendapat 50% diskaun untuk kad sekeping dan full color.
- setiap perserta akan mendapat 20% diskaun untuk kad sekeping dan full color.


Menarik kan hadiah nya??


Macam mana cara-cara untuk menyertainya?

1. Like page FB inkduztry
2. Share gambar dan post mereka di wall anda
3. Tinggalkan komen di gambar tersebut
4. TaG 3 orang rakan yang lain di komen anda

Hanya LIKE -> SHARE -> KOMEN -> TAG


Senang bukan? Tak payah tulis entri pun. Kalau korang nak tulis jugak pun ok! Itu tanda promote. Hiks


Tarikh-tarikh penting:
Tarikh tutup: 6 Januari 2013, jam 11.59 malam
Tarikh diumumkan pemenang: 7 Januari 2013


Pengalaman saya bekerja dengan dorang?
1. On time
 kad disiapkan dalam masa 2-3 hari sahaja dan sticker pukul 11 saya confirm design, pukul 6 dorang dah hantar depan rumah.

2. Murah
Kad saya adalah custom made. Idea saya sendiri dan sedikit nasihat dari vendor. Untuk jumlah custom made card (kertas+ artwork + printing) + custom made petal envelope + sticker, harga yang dikenakan hanyalah 25sen sekeping. SANGAT MURAH untuk CUSTOM MADE CARD.

3. Free
Free artwork!

4. Extra
Saya order kad 1200 keping tapi saya terima hampir 1500 keping kad. Semua itu hanyalah percuma!

5. Pantas
Sebenarnya, saya buat kad kahwin agak lambat juga la. Kalau korang terlambat buat kad kahwin, dorang lah yang patut korang jumpa.

6. Memahami
Kesimpulan, saya berpuas hati dengan hasil kerja dorang! Sangat memahami kehendak pelanggan.


Jangan lupa cuba ye! Good luck!!


xoxo

1 ulasan:

Deqla manjew berkata...

owh..kat sini yer dhiera tempah kad kawen dulu.. ? :)