Isnin, 2 April 2012

Hantaran [update]

Salam pembuka bicara..


Tak banyak update yang saya buat sepanjang bulan Mac. Aktiviti Mac kebanyakannya shopping barang hantaran yang tak habis shopping lagi.


Last update pasal barang hantaran 19 Januari hari tu. [tekan sini]. Alhamdulillah hampir ke semuanya telah selesai melainkan kasut untuk saya. Nak pergi festival kasut tapi weekend penuh dengan jemputan pula. Tak sempat nak berkejar ke sana.


Hantaran saya kepada Z

Tema: Pink!

1. 1 helai T-shirt, 1 helai kemeja dan sunglasses - done
2. Jersi MU - done. Thanx to deby yang bawa balik dari UK.
3. Skincare Loreal Men Expert : done
4. Set belt + wallet + card holder + key holder. : done
5. Kasut : done
6. Ditaja oleh sepupu : consider done
7. Ditaja oleh sepupu : consider done

Hantaran Z kepada saya

Tema: Purple!

1. Sunglasses : done
2. Jam tangan : done
3. Handbag : done
4. Kasut : Pending. Kalau tak jumpa jugak baru custom made.
5. Barang-barang Elianto : done


Acara batal air sembahyang
Z bagi saya rantai leher. Done. Beli sementara emas masih murah dapat RM168 / gram.
Saya bagi Z jam tangan yang beli sepasang dengan saya punya. Hehe
Ok. Itu sahaja.
Jom sambung buat kerja. Nanti saya baca blog korang slow-slow ea.
xoxo

6 ulasan:

Suria berkata...

wah!
rase cam dh lame x masuk sini..hehe
murahnyeee emas 168/gram.. suria bli last year NOV 197/gram...eeee geram! kalau bli skrg bleh dpt lagi besau..muahahaha :D

CIK MAY berkata...

CM pun done..cume tak gubah lagi..boley?tgl 2 mgu lagi ni..hadui...

adibahrisha berkata...

byk yg done nie. hehehe

dhiera berkata...

@Suria
hahaha..kelakar la suria ni. lepas kahwin nanti, bila emas tengah murah mintak barang kemas lagi taw taw taw..

dhiera berkata...

@CIK MAY
CM guna artificial ke? artificial boleh gubah dah. kalau guna fresh flower memang tak boleh la. hehehe.. good luck taw dear~

dhiera berkata...

@adibahrisha
hantaran je yang sudah~ hehe