Jumaat, 27 April 2012

Review: Affordable MUA

Salam pembuka bicara..


Seperti yang dijanjikan, saya nak reveal siapa yang mekap kan kawan saya ahad hari tu masa dia bertunang. Sebenarnya, akak yang mekap kan kawan saya ni adalah rakan sekerja dia jugak. BFF saya, mommy-to-be lijah dan kakak yang mekap kan kawan saya ni satu tempat kerja.


Treaser dulu boleh? Cantik kan mekap dia.




Kakak ni juga yang mekap kan cik lijah masa cik lijah kahwin tempoh hari dan kakak ni juga yang mekap kan Atiqah Ahmad masa nikah hari tu. Rate kakak ni sangat affordable, bak kata Atiqah Ahmad.


Cantik kan? Owh, asal saya semakin tembam? Saya tak mekap sebab tu nampak comot. Boleh?




Ini adalah review dari Atiqah Ahmad [klik sini]
Ini pula adalah review dari Cik Lijah. Kak lijah mekap 4 kali dengan kakak ni dan masa kak lijah bertunang dulu pun kakak ni jugak mekap kan. Cantik ok! [klik sini]




Kakak ini adalah Kak Su. Kalau selalu baca entri kak lijah mesti biasa dengar kak lijah sebut kak su, kak su. Untuk hubungi beliau:-

Nombor telefon: 016-3648134 (ambil dari blog kak lijah)


Saya macam nak buat mekap outdoor la dengan kak su. Untuk tangkap gambar suka-suka. Boleh tak encik tunang?


xoxo

10 ulasan:

Suria berkata...

waaah nk try laa
MUA utk majlis bertandang bln 6 belum ade lg ni..
huhuuuu.. akak ni area mana dhiera..?

My Life's Journey berkata...

cantiknya kawan dear :) ..suka umi tgok :)

Munnafendy berkata...

wow mmg cantik lah! nampak sweet n simple =)

choclairissa@intan marliana berkata...

cantik..kwn dhiera pun cantek~

mrs irmidrza to be berkata...

cantik...hehe..boleh2 masuk dlm list..lama tak bertegur dhiera..=))

dhiera berkata...

@Suria
suria, nanti kite kumpulkan list2 MUA yg boleh suria try tye quotation ok!

dhiera berkata...

@My Life's Journey
dia cantik kan?

dhiera berkata...

@Munnafendy
betul tu!!

dhiera berkata...

@choclairissa@intan marliana
cantik bertemu cantik haruslah kevavoom!

dhiera berkata...

@mrs irmidrza to be
ape lagi!! put in the list la.. hehe. rindu ye dekat rin~