Selasa, 17 April 2012

DIY centrepiece 60% lagi

Salam pembuka bicara...


Treaser DIY centrepiece yang 60% telah siap. Sekarang ni, plan nak pergi beli batu-batu dalam akuarium dekat kedai ikan hiasan. Batu-batu ni pun sebahagian dari plan centrepiece. [dari entri ini]




xoxo

18 ulasan:

Suria berkata...

dhiera,
tolong buatkan center piece utk suria, ade lg 2 minggu camtu je tp ape pn x sentuh lg..HAHAHAHA
terlalu malassssss :D

puan.mila berkata...

simple jek..nice!! dhira bila nih dpt talk2.. :(

iedaurora berkata...

now ieda pun tengah cari idea pun centerpiece, nak yg super budget je hu..hu...

IMaH berkata...

Dhiera! samalah bunga kita buat.Tapi saya letak bunga tu dekat paper bag untuk doorgift.Hehehe...

Cik Saila berkata...

diy lebih memuaskan hati sambil boleh berjimat kan :))

following u :)

nuha hayati berkata...

hye dhiera, dhiera nk letak bunga ni dalam bekas ape?

btw im following you~~
http://nuhahayati.blogspot.com

Nurul Akmal berkata...

cantik... ;)

alza abdullah berkata...

cantik sngt, goodjob....
*salam perkenalan dari saya

dhiera berkata...

@Suria
lagi 2 minggu mana sempat nak buat. suria balik kedah bile?

dhiera berkata...

@puan.mila
itu la..bile dpt borak2 ni~
eh, next week kite pegi jerantut!

dhiera berkata...

@iedaurora
eida, kite puye memang super bajet. recycle!

dhiera berkata...

@IMaH
best ye paper bag ima ada bunga. mesti cantik ni~

dhiera berkata...

@Cik Saila
betul DIY memang sangat jimat...

dhiera berkata...

@nuha hayati
nuha, kita ada jawab dekat sini : http://dhiera-nak-kahwin.blogspot.com/2012/04/menjawab-pertanyaan-centrepiece.html

dhiera berkata...

@Nurul Akmal
thanx dear~

dhiera berkata...

@alza abdullah
thanx. salam perkenalan kembali!

FaRa AhMaD berkata...

bunga ni kita boleh buat utk hiasan ape lg ea?nak tgk yg dah 100% hehehe

already follow you :)
http://8917fara.blogspot.com/

dhiera berkata...

@FaRa AhMaD
bunga ni sana guna untuk handbouquet, bunga hiasan dekat mini pelamin masa eday hari tu, bunga hiasan masa hantaran macam-macam lagi lah~