Jumaat, 13 April 2012

Intai baju nikah

Salam pembuka bicara..


Ingat entri ini dimana saya ada kata yang saya dah hantar kain ke tukang jahit (kawan emak) untuk buat baju nikah [tekan sini] dan entri ini dimana saya cerita bahawa kain saya dalam proses [tekan sini].


Hujung minggu lepas, saya balik kampung halaman bonda dan ayahanda tercinta. Mak saya telah ambil baju nikah saya dari kawan emak. Baju sudah siap tapi kain belum siap disulam. Saya bawa balik baju je dulu sebab saya nak tambah beading pada baju tu sikit.


Jahitan makcik ni sangat kemas pada saya. Cuma agak lambat la dia siap kan baju ni. Banyak tempahan yang urgent dari tempahan saya.


Nah sedikir treaser buat pembaca blog. Baju ini inspirasi dari cerita saya dalam entri ini. [tekan sini]




Adakah impian untuk mempunyai persalinan sedondon antara baju nikah dan veil menjadi kenyataan? Nantikan kemunculan nya pada 24 Ogos 2012 ya!


Bye semua... Ngeee


xoxo

35 ulasan:

miszatie berkata...

wah pink colour..love it..:).gud luck dear..:)

Anis_Apis berkata...

warnanya dah gorgeous... dh nmpk butang cendawan dah...confirm cantik hihi...

SarahSyafiq berkata...

pink!mesti sgt sweet:)

Asfiza berkata...

wahh...dah siap...
as punya baru potong kain...huhu

Cik Ain berkata...

comey je kaler baju nikah kamu dhiera. tak sabaq nak tengok yg full nye dear. :)

Cik Lijah berkata...

mcm meletops je baju tu....
emel la kat akak gambar baju....hehehehehehe...

Munnafendy berkata...

pink....mesti sweet je pakai pink masa nikah =)

puan.mila berkata...

mesti cun la u dear!! hehe..

FY berkata...

dah siap ke? sweet color =)

Dira berkata...

x cukup ni dhiera, nak lg! hehe ;p

My Life's Journey berkata...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa mesti cantik baju dear ni ..i like pinkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ..muahhh

@ deqla manjew berkata...

mcm tu pun da nmpk cantik...tahniah dhiera... :)

My Life's Journey berkata...

chakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ..umi datang jenguk dear ..nak entri lagi :)

dido berkata...

hi salam perkenalan
wah, yg butang2 tu mesti kt baju

Rina Lia (◕‿◕)✿ berkata...

Soft colour! Cntik!

Rina Lia (◕‿◕)✿ berkata...

Soft colour! Cantik!

Cik Zimie berkata...

wah pinkish.love it lah dhiera!!

Miszalya Makeup Studio berkata...

SALAM DEAR U PENAH JOIN CONTEST CINTA KAMI SILA CONTACT AKK DI www.facebook.com/miszalymakeupstudio ade beberapa soalan yg ingin ditanya tq

Miszalya Makeup Studio berkata...

SALAM DEAR U PENAH JOIN CONTEST CINTA KAMI SILA CONTACT AKK DI www.facebook.com/miszalymakeupstudio ade beberapa soalan yg ingin ditanya tq

dhiera berkata...

@miszatie
thanx dear!

dhiera berkata...

@Anis_Apis
bese je anis. ngeee

dhiera berkata...

@SarahSyafiq
hopefully~

dhiera berkata...

@Asfiza
ada masa lagi as. dun wori!

dhiera berkata...

@Cik Ain
nak tengk full kena bersabar ye ain~

dhiera berkata...

@Cik Lijah
bese je.. kak lijah dah ada dah baju e. ngee. sorry lambat ahad tu. sorry taw~

dhiera berkata...

@Munnafendy
hopefully muna~

dhiera berkata...

@puan.mila
mila lagi cun~ ada gigi taring. wowww..seksi~

dhiera berkata...

@FY
baju dah siap. kain je belum~

dhiera berkata...

@Dira
ala..sabar la dira~

dhiera berkata...

@My Life's Journey
pink warna kegemaran umi!!

dhiera berkata...

@@ deqla manjew
doakan cantik bile dipakai ye deqla~

dhiera berkata...

@dido
salam perkenalan dido. yup, butang tu kat baju~

dhiera berkata...

@Rina Lia (◕‿◕)✿
thanx rina!

dhiera berkata...

@Cik Zimie
lve it too zimie!

dhiera berkata...

@Miszalya Makeup Studio
dah PM akak. thanx kak~