Jumaat, 15 Jun 2012

Saya mahu t-shirt bride and groom tu!

Salam pembuka bicara..


Semalam, kononnya nak pergi rumah waty sebab nak melepak sambil tengok dorang pakai inai tapi kepenatan melanda. Dah la balik kerja lambat. Pukul 7 gitu baru balik. Lepas tu, kawasan rumah kena fogging pula. Tabah je la.


Saya nak join contest macam giveaway daripada asfiza. Dapat couple T-shirt you all. Siapa yang tak nak kan? he




Syarat-syarat entri semuanya telah dilaksanakan. Terima kasih ye as buat giveaway macam ni. Harap-harap, kita salah seorang dari yang bertuah tu. Jom la join korang. Tarikh tutup 1 Julai ni taw.


xoxo

4 ulasan:

Happily Ever After berkata...

good luck dhiera :)

Lembayung Senja Photography berkata...

Hi..!! Special Promotion Only for Bride2Be..Click Here http://lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-bride2be-b2b-blogger/

Nurul Akmal berkata...

good luck.. ;)

anaztasias nora aira berkata...

gud luck dhiera !!