Selasa, 5 Jun 2012

Real wedding : Hajar & Amir (resepsi)

Salam pembuka bicara..


Semalam saya dok pung pang pung pang pasal hari nikah Hajar, hari ini pasal resepsi Hajar pula. Tak banyak yang saya nak review pun.


[tekan sini] untuk entri nikah Hajar.


1. Mekap


Hajar ambil pakej dengan bridal. Mekap dan baju sekali. Personally, suka lagi tengok mekap masa hajar nikah.


2. Pasukan kompang


Jarang-jarang sangat nak jumpa pasukan kompang dari kalangan orang tua. Pak cik-pak cik dengan atuk-atuk ni pakai baju kuning lagi. Kerlass gitu.


3. Kek pengantin


Red velvet cake ok. Terbaik lah!!


4. Ruangan buku tetamu


Simple decoration. Yang penting, guest book tu DIY ok!


5. Ketibaan pengantin



Pengantin lelaki sampai dalam pukul 12 lebih. Pengantin perempuan dari dalam rumah. Nampak tak saya jadi pengapit pengantin perempuan (perlu ke mention).


6. Meja beradab



Makanan dekat meja beradab memang terbaek lah. Ayam panggang tu yang paling tak tahan. Melonjak-lonjak selera nak makan.


7. Tetamu VVIP


Kedatangan menteri besar Selangor tanpa diduga.


8. Pengantin


Akhir sekali, baru lah tayang gambar pengantin. Cantik!!


xoxo

5 ulasan:

Suria berkata...

aiyoo!
nmpk pengapit lebih berselera drpd pengantin, hahaha
cantik baju haja...kite suke kain kembang² flowy²..tah betul x panggil kain camtu, huhu

Cik Ecah berkata...

cantik! meriah! sukaaaa :)

diana berkata...

lepas ni cerita pasal mekap dan baju pengapit pulak..ekekek

cik CT berkata...

terbukti tudung kita sama...hewhewhew...

Auni berkata...

ayam nasib x tergolek hidup balik. hahhaha.. next time k.dhira nk buat cmtu sediakan parang terus. cantas. :D