Jumaat, 29 Jun 2012

Baju warna champagne tapi bunga warna apa ye?

Salam pembuka bicara..


Impian asal saya nak pakai baju resepsi berwarna kuning cair. Tapi sayang sekali pasal tertipu dengan lighting dalam kedai kain, saya tersalah beli warna kain. Terjadi lah warna champagne. Asalkan ada baju, terima je la. Sangat jeles dengan semua baju-baju kuning bawah ni.





Lepas tu, dipadankan dengan handbouquet kuning campuran hijau yang menarik!




I love this yang ada rambu-rambu tu. Cantik!




Ini pun.. Tapi kalau guna handbouquet macam ni mesti tenggelam dalam warna baju kot.




Putih tu bunga apa ea?





Dari felt ok bunga ni. Nice!




Selama ni, saya selalu fikir rasa nya baju saya sesuai dengan handbouquet warna merah je. Walaupun, dalam hati rasa macam tak la pakai merah. Bila tengok gambar handbouquet ni, terus rasa cantik jugak kalau bunga hijau jadi handbouquet bila padan dengan baju saya.




Semua gambar diambil dari sini.


xoxo

5 ulasan:

Shayra berkata...

dhiera, kalau warna pinkish2 pun cantik jgk. contra sikit n cantik dlm gambar :)
just my humble idea :)

zaujah until jannah berkata...

warne champange tuh cm ne erk. kuning cair ker..?? heheh am still looking for my theme

*wink* berkata...

dhiera majlis bulan bpa

nuha hayati berkata...

Dhiera..try biru..!! Out of theme tp mcm cara je warna tu. Hu..idea nuha yg kadang2 mengarut

HazyIsle berkata...

peach pun cantik dear.. ;)