Isnin, 31 Oktober 2011

Intip: Cadar

Salam pembuka bicara..

Saya sudah beli cadar baru untuk katil. Sebenarnya tak perlu beli cadar baru. Tapi emak saya yang insist nak beli baru. Katanya, kan sarung cincin dalam bilik je. Saya turut kan sahaja.


Kenapa warna dia macam ni? Besok saya cerita ye.

xoxo *hug and kiss*

16 ulasan:

Asfiza berkata...

cantek lah dhiera..as suke :))

erin moshimoshi berkata...

dhiera wedding bile ?

dhiera berkata...

@ Asfiza : serius?? as suke?

@ erin moshimoshi : bulan 11 nanti dear~

Asfiza berkata...

suka sbb combination warna tu perfect..kain cotton kan?as pun plan nak cadar katil khwin nti pakai cotton jer..xnk yang satin2..panasss..

cik.mila berkata...

sonokkan wat prsiapan kawen..tp sdikit penat laa..hihi..bila wedding??

dhiera berkata...

@ Asfiza : a'ah, kain cotton. satin panas la.. kita tak minat sebab tak selesa nak tidur. kalau cotton, tidur tak hingat dunia. hek

@ cik.mila : lambat lagi dear. ni preparation untuk bertunang je~

erin moshimoshi berkata...

la nape lewat sgt hehe ..bru tunang ea

dhiera berkata...

@ erin moshimoshi : sebab tarikh yg awal2, member2 ramai dah booked. tak nak buat bulan 7 sebab nak puasa time tu.
lepas raya plak, my sis nak pmr. so,bagi dia fokus. another little sis lagi sorang nak spm plak.

alang2 nak buat lepas pmr dan spm, baik amek time anniversary kami~

Asfiza berkata...

haha...samalah..kalau dah tido tu memg tak hengat.di saji pulak dgn hujan..pergghh...siang pun jd mlm..haha

sonoknya leh nikah time anniversary..as xdpt sbb tarikh yg as pilih tu jatuh raya haji tahun depan..huhu

dhiera berkata...

tu la kan?!

la, yke?! tak pe la.. ada la byk tarikh nak celebrate nanti kan?

ctk berkata...

xsabar nk tgk kamu pOzim atas katil tuh...hihi..

Miss Shikin berkata...

hye dhieraaa sorry lambat respon....kite busy sket hehehe nanti kite review pasal pameran tu ye....:)

dhiera berkata...

@ ct sayang, tak posing2 sakan kot. hek

@ Miss Shikin : orait dear~ i'm waiting. he

cik.mila berkata...

yeke..bila tunng?selamat bertunang ^_^

dhiera berkata...

20.11.2011... thanx dear~

FarEast berkata...

warghhh dhiera.... tarikh 2 tarikh second yang dipilih ntuk tunang faiz..... tapi ape nak buat... abah faiz lak minta postpond bulan 12... heeeeee..... 2 kali postpond... hope yang tarikh ketiga nie xde la halangan... :)