Rabu, 26 Oktober 2011

doodle free from wanie

Salam pembuka bicara..

Saya nak ucapkan terima kasih kepada wanie sebab bagi doodle free yang sangat comel untuk saya. Thanx ya wanie. Kalau ada B2B yang tak pernah lagi singgah ke wedding blog wanie, boleh lah berkenalan dengan wanie. klik sini

Jom tengok doodle comel ni. he


Oh ya, wanie jugak yang ajar saya link kan blog utama saya dengan blog ini. Link ke blog utama saya berada di sidebar. Setiap update dari blog utama saya akan masuk terus ke blog diari kahwin saya ini.


Oh ya, tak lupa juga. Bagi shout box, saya telah pindah kan ke page. Link berapa di bahagian atas entri. Sebab apa? Sebab nak kurang kan masa loading. Saya rasa blog ini macam slow sangat loading dia.

xoxo. *love and hug*

6 ulasan:

My Life's Journey berkata...

Comelnya ..pandai kawan dhiera buat hihi :)

dhiera berkata...

pandai kan? tadi saya buka blog wanie, tengok umi pun dah folo blog dia~

ctk berkata...

doodle bakal pengantinnn.so cuteee!

dhiera berkata...

cute kan ct~

cik.mila berkata...

cmne leh dpt free doodle tu?? nk jgk boley?? heeee

dhiera berkata...

boleh... tapi kena mintak la dgn wanie~ hek