Isnin, 24 Oktober 2011

Salam kenal semua

Salam pembuka bicara..

Ini adalah entri pertama saya untuk blog ini. Dalam blog ini, saya hanya ingin kongsikan mengenai pertunangan saya dan perkahwinan saya.

Sebenarnya, saya mempunyai satu lagi blog. Tapi saya rasakan bahawa saya kurang keyakinan untuk kongsi segala hal persiapan perkahwinan dan pertunangan saya di blog itu sebab saya tahu kebanyakan pembaca mungkin kurang gemar. Dan orang lelaki kan kurang minat dengan cerita macam kahwin atau tunang melainkan mereka di ambang yang sama.

Ini adalah blog utama saya. Feel free untuk singgah ye.


Di blog ini, saya nak kongsikan mengenai segala persiapan saya. Kita boleh lah nak sharing segala cerita. Sharing is caring kan?

xoxo

10 ulasan:

My Life's Journey berkata...

Hihi okeh dhiera ..umi akan selalu singgh kat cni hihi :)

dhiera berkata...

thanx umi sebab sentiasa support! luv u!

ctk berkata...

eheheh...patot la macam baru nampak blog ni...gudluck ye :)

dhiera berkata...

baru sangat2 ct..thanx

Miss Ika berkata...

saya pon baru start buat blog tuk wedding.

boleh la share2 info ye nanti. hehe

dhiera berkata...

@ Miss Ika : yke?? boleh lah share2 nanti. b2b dari mana ye?

wailin berkata...

joinlablog saya sekali
http://wailinafi.blogspot.com

promote la plakk..maaf tuan umah

dhiera berkata...

hehehe...
no hal. saya link kamu ye~

Cik Hazz berkata...

salam perkenalan. thanks singgah & follow.. ;-)

dhiera berkata...

@ Cik Hazz : tq cik hazz!