Sabtu, 29 Oktober 2011

E-day prep: Handbouquet

Salam pembuka bicara..

Ingat entri intip-intip saya yang ini. klik sini.

Nia teka dengan betul dan tepat. Yang lain pun teka betul jugak. Ya, saya nak buat bunga dari crepe paper. he. Bunga ni nak guna sebagai handbouquet masa tunang nanti.

Progress sudah hampir 65% dah nak siap. Gambar ni ambil masa 40% baru nak siap. he. Relax je padahal ada 23 hari lagi. Untuk sedapkan hati, lama lagi. lalalala


Nak tengok outcome dia, tunggu ye. Nanti saya buat tutorial sekali. Banyak la kau punya tutorial dhiera. he

Sebelum lupa, big thanks to asfiza sebab sanggup carikan bunga yang saya cari tu. tq ya! muah~

xoxo

15 ulasan:

aZilsah berkata...

lawanya :) siap ada border2 lg. hehe

dhiera berkata...

thanx dear!

daya berkata...

wah, bestnye buat bunge sendiri. utk hari special plak tu. :)

dhiera berkata...

saja nak bagi dia lebih bermakna~

Miss Ika berkata...

kreatip.:)

ok, anda ditag. hehe

::Aja:: berkata...

wowowowoooo~ cepatnye siapkan HB???
anyway..u nak I sampai sana pukul berapa?gugugu~ nant bg direction betul2 tau..almaklum la xde GPS.hee

dhiera berkata...

@ Miss Ika : tq ika..

@ ::Aja:: : nanti i bagi u map ok! u print sendiri. aja, pagi tu ada bacaan yassin. dtg la awal sikit. mekap2~ he

cik eza berkata...

x saba nk tgok bile 100% tuh.. msti shantek =)

Asfiza berkata...

canteknyer...kreatif nyer lah si dhiera ni...:)

maryaaaaaaa berkata...

kreatifnyee :) nnt buat eh tutorial. nk tau cmne buat border2 tu.. hehe.

dhiera berkata...

@ cik eza : yeke? sabar ye~

@ Asfiza : as pun kreatif jugak dalam diam

@ maryaaaaaaa : insyaallah, i will~

Asfiza berkata...

as angan2 banyak..tp kalo buat semua kelam kabut..kekeke...
as xsabar lah nk tgk bila dah siap..dulu tak terfikir pun nak buat gini..

dhiera berkata...

kalau nak buat sendiri, DIY segala ni kena berkorban masa. takat bunga macam ni senang je nak buat, tak penat pun~ tak pe. kan ada satu lagi stage. boleh buat untuk nikah ke resepsi ke. he

ctk berkata...

jimat ckit..hahaha...xsabat nk tunguu outcomenyer..hehehe

dhiera berkata...

sabar ye...