Khamis, 3 Januari 2013

Review resepsi: Mekap

Salam pembuka bicara..


MUA untuk resepsi saya adalah MUA yang sama dengan majlis akad nikah. [klik sini]


Untuk resepsi, saya mintak mekap jenis natural smokey eyes sebab saya nak nampak natural tapi separuh smokey di bahagian mata. Tetamu untuk majlis resepsi ni kebanyakan bukan kenalan rapat saya dan kawan-kawan mak dan ayah. Jadi, saya nak tetamu kenal rupa yang sebenar. Nanti, tak ada bunyi "eh, aritu nampak lain". errr... Untuk mekap pada hubby pula, saya dah remind lepas nikah, "jangan jadi macam mekap nikah"




Inilah antara peralatan yang MUA saya gunakan.




Sila pertimbangkan pengcahayaan dalam bilik dan sediakan alas untuk elak cadar kotor. Jangan lupa minta span baru ok! Kebiasaannya, MUA memang akan sediakan span baru.


Ini lah hasil natural halfly smokey eyes. Handbouquet tempah dari renee. Pernah review dekat sini




Mekap pada hubby pun dah nampak perubahan dia. Sebab tu saya cakap pentingnya, trial mekap!





Details vendor
MUA: Kak lia (based in Ipoh)
Facebook: klik sini
Nombor telefon: 017-5518283


xoxo

4 ulasan: