Isnin, 7 Januari 2013

Bride gathering!!

Salam pembuka bicara...


Perasan atau tidak yang ramai blogger especially yang kahwin tahun 2012 ni update entri pasal bride blogger gathering antara yang update pasal ni tuan pengerusi majlis FY | si cantik renee | si mommy rilla | blogger utara ieda | bakal mommy zimie | newlywed anis! Ramaikan? Saya baru terkinja-kinja nak update. Plan asal terbuka pada group B2B 2012 kemudian berkembang menjadi jemputan untuk semua bride blogger juga.


Hoyeah.. suka bab gathering ni! Detail seperti di bawah. (renee pinjam gambar)




My reader yang berminat nak join, meh contact dorang. Jom la join! Insyaallah boleh lah kita ketemu~ (renee pinjam lagi) Owh, tarikh tutup pengesahan adalah pada 10 Jan 2013. Tak payah fikir-fikir, confirm je ok!




Nak tahu lebih lanjut? Korang baca dekat blog dorang ea? *tak tahu kenapa malas nak tulis panjang-panjang*


xoxo

8 ulasan:

::Aja:: berkata...

wahhh..smpat2 ke kamu tu.hahhaa..boleh ke ko g sndiri tu.kekekee

My Life's Journey berkata...

waaa seronoknya .. mesti mcm2 aktiviti yang dilakukan nanti (^_^)

ada mokhtar berkata...

sygnye xdapat pegi.. huhu.. mesti fun sgt kan.. nnt buat review ye :)

FarizAtie berkata...

dhiera dtg x nnt? if dtg see u there ya..:)

dhiera berkata...

@::Aja::
aja, dah lebih sebulan set date dgn zul. mesti la pergi!

dhiera berkata...

@My Life's Journey
hopefully umi!

dhiera berkata...

@ada mokhtar
ok ada!

dhiera berkata...

@FarizAtie
insyaallah kita pergi. see you there!