Isnin, 1 Oktober 2012

Review: handbouquet

Salam pembuka bicara..


First review tentang majlis saya hari tu. Lepas sebulan kahwin baru review, apakah? Sebenarnya tak best review tanpa gambar. Review mana yang ada gambar dulu ye.


Review nikah: handbouquet

Untuk handbouquet ni, sebenarnya saya sangat jatuh cinta dengan handbouquet nikah zimie. Tapi handbouqet zimie ada burung-burung, saya tak ada. hehe. Maka, inilah handbouquet saya.





Review resepsi: handbouquet

Saya sangat in love dengan hanbouquet yang ada juntaian di bawahnya. Memandangkan baju warna kuning lembut gitu ala-ala champagne, saya hanya fikir handbouquet warna merah sahaja. Tapi hati tak mahu handbouquet full red. Lepas bincang dengan orang yang bertanggungjawab buat handbouquet saya, akhirnya decide untuk combination. Hasilnya:





Orang yang bertanggungjawab menyediakan handbouquet saya adalah:

Renee Meow (famous blogger tu. ramai yang kenal kan)
Untuk hasil tangan dia, korang boleh usha sini : klik sini
Review renee untuk handbouquet saya: klik sini


Saya grab promotion renee masa opening Renee Meow Wedding Work hari tu. Cheap cheap saja. Even Renee tak berapa puas dengan hasil handbouquet dia tapi saya puas hati kot! Ada kisah di sebalik handbouquet ni. Tapi ia adalah kenangan buat saya! Korang tak akan menyesal kalau pilih renee untuk jadi sebahagian daripada your vendor ok!


xoxo

10 ulasan:

Mira Adzlia berkata...

cantik la :)

Deqla manjew berkata...

wahh.. gojes baju pengantin kamu dear...pengantinnya pun gojes juge.. hihi

Syazlina Khairuddin berkata...

cantik sgt! fresh hb eh =)congratz diera..

ayu berkata...

i pun amik ngn renee for my bertandang hb... highly recommended:)

HazyIsle berkata...

tahniah dhiera.cantik sgt baju dhiera.. :D

iedaurora berkata...

hb warne merah tu mmg unik & cun bangat, sesuai dengan warna dress diera...

Zila Zainal berkata...

wah kaler reception kita sama laa.. saya pakai champagne jugak. pengapit pulak saya belikan exactly mcm kaler brown pengapit awak. co0incidence betul laa :P

ciksusu berkata...

cantiknye dhiera!! tahniah ;)

s h a berkata...

Salam kenal...cantiknye hb tu...warne naik :)

Cik Mashi berkata...

Cantiknye baju resepsi dhiera!!
Ermm yg tudung tu awk gayekn mcm mane ea? Tu veil ke shawl? Jom chat dgn sye..
Cikmashi@gmail.com
;)