Khamis, 1 Mac 2012

DIY kad jemputan

Salam pembuka bicara..


Saya bukan sekadar survey crayon macam entri semalam. Tapi saya survey jugak kertas-kertas yang buat boleh dibuat kad.




Ya, saya plan nak buat kad sendiri pun ada jugak ni. hehe. Macam best je kalau buat sendiri. hahaha. Tapi macam saya cakap semalam, kertas kerja perlu disediakan terlebih dahulu. Survey survey dan survey~ hehehehe


xoxo


p/s: dah pindah masuk rumah sewa. sekarang dah tak heaven sangat la sebab setelah setahun 6bulan tinggal dengan parent, kali ni semuanya sendiri~ sobsob. rindu nak balik. rindu nak tidur dalam bilik sendiri.
p/s: saya dah mula bekerja di tempat baru~

26 ulasan:

S.n.Fariza berkata...

mmg kreatif u ni. byk diy kan. :)) tahniah.
nk 1 kad ye. ehehehe

Asfiza berkata...

rajinnya dhiera nak diy kad sendiri.. :)

::Aja:: berkata...

dira!i miss u too!!!lepas ni leyh la hang out lebih2 lagi jumaat ptg lps habes keje..yek?haha

ZIEMA berkata...

Olololo rajinnya dia.
Goodluck dear :)

Lady WaiLiN berkata...

saya pn diy jer kad jemputan yang...bila tgk kad kawin org len rasa gerammmmm jerk!!tp pk kan duit yg rugi..(org bukan simpan kad tuh pn)..redha jerla buat sendiri

The Junetastic Brides berkata...

wah kagum dhiera nak buat sendiri, rajin sgt2 *thumbs up! Good luck
- Bride #2

PiNky@hEarT berkata...

bagusnye wat kad sndiri.. nnt update tau.. hehehe

CIK MAY berkata...

WEE.KEJE KATNE...KAD KAWEN MY TU TGH BUAT..HEHE...

deqla manjew berkata...

jemput akak yer nanti.. hihi

cik chinta berkata...

hihiks...kite pon nk diy..save buget la kot?

My Life's Journey berkata...

chayok2!!! tak sabar nak tengok hasilnya nanti :)

dhiera berkata...

@S.n.Fariza
hehe..ini baru cadangan je. belum dapat approval

dhiera berkata...

@Asfiza
ala, as lagi superb rajin.

dhiera berkata...

@::Aja::
darling..boleh sajee.. tapi kena gtahu awal2. kalau tak, zul angkut pergi badminton macam arini.

dhiera berkata...

@ZIEMA
ni baru cadangan je. approve ke tak masih dalam tanda tanya..

dhiera berkata...

@Lady WaiLiN
nak tengok boleh?

dhiera berkata...

@The Junetastic Brides
ni cadangan jee.. tak tahu la lepas ke tak

dhiera berkata...

@PiNky@hEarT
baik..wee

dhiera berkata...

@CIK MAY
my nanti treaser ok!

dhiera berkata...

@deqla manjew
baik kak!!

dhiera berkata...

@cik chinta
really?? buat macam mana tu?? nak tengok.. eii,sebuk je.

dhiera berkata...

@My Life's Journey
ummi, macam mana dengan e-day??

Woofer Storm berkata...

rajin tu buat sndiri..

@slmt bekerja ditempat baru^^

cik dila berkata...

Rumah sewa dekat mana kak?

dhiera berkata...

@Woofer Storm
yeay! kena rajin~

dhiera berkata...

@cik dila
akak menyewa dekat meru yunk~ meh datang sini. hehehe