Isnin, 19 Mac 2012

misteri kehilangan dhiera

Salam pembuka bicara..


Lama ye tak update blog ini. Rasa malas nak update sebab tak ada banyak preparation sangat pun. Bulan ni fokus pada kerja baru dan kehidupan bujang baru.


Selama tak update ni, meh saya story mori apa yang telah saya buat serba sedikit. Detail next entri. Amboi, kemain next entri lagi.


1. Centerpiece on process. jeng jeng.
2. Kain untuk baju sanding sudah hantar pada yang berkenaan.
3. Hari tu ada jumpa cik lijah, pasal menang veil nikah hari tu. Progress ye tanya pada cik lijah. hoho
4. Proposal DIY kad kahwin telah lulus. yippie!! [tekan sini]
5. Jersi dari UK untuk barang hantaran pun sudah berada dalam tangan. Sangat cantik! Kalau original punya harus lah cantik-cantik kan.
6. MUA dalam proses pemilihan terakhir. Eh, sebenarnya dah decide nak pilih siapa. Tunggu lepas trial nanti baru bagitahu siapa. huhu
7. Pemilihan lagu untuk video juga dalam proses pemilihan terakhir.
8. Baju songket untuk malam berinai juga sudah ada. Akan di alter sedikit. Guna baju songket maklong je. Sebab ada 2 pasang baju songket.
9. Cadar untuk bilik pengantin juga sudah ada beberapa untuk dipilih dan tinggal pasang nanti.
10. Design pelamin juga sudah ada.


Kan dah cakap, tak banyak progress. Tak nak caya.


Harga emas dah turun kan? Hari tu keluar dekat berita RM158 / gram. Saya berdoa yang harga emas ni akan tetap turun sampai weekend ni sebab nak hunting rantai nikah weekend ni. Padahal, dah tahu dah pergi kedai mana.


Itu sahaja untuk kali ini. (Dah la update jarang-jarang, sekali update entri ringkas. dush)


xoxo

14 ulasan:

@ deqla manjew berkata...

wahhh.... "jgn biarkan dirimu diselubungi misteri dhiera..." huahuahua.. =)

Cik Lijah berkata...

da byk progress....bagus2...diam2 berisi...hehe

progress tanya pada cik lijah, pandai die yerrr....cik lijah jawab.....bulan 4 baru buat veil cik dhiera....kih3.....

iedaurora berkata...

ade 10 kire banyak la juge progress tu ^_^

puan.mila berkata...

murah nya 158..semlm mila pergi beli gelang tangan..hrga 170/gram..huhu sedey :(

My Life's Journey berkata...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hihi wahhh dear ni lama tau menghilang ...

hihi tak pe dear ..sekurangnya dear ada jugak benda yang dibuat walaupun dear menghilang kejap ..tak sabar nak tengok dear kahwin tau :)

dhiera berkata...

@My Life's Journey

umi... ada 5 bulan lagi. sabar ea. haha

dhiera berkata...

@puan.mila
mila beli gelang lagi? syok yeeee

dhiera berkata...

@iedaurora
ala.. progress yang maca tak gila sagat kot ieda. hehe

dhiera berkata...

@Cik Lijah
tak da la banyak sangat kak oii... mood malas2 ni~ hehehe

dhiera berkata...

@@ deqla manjew
pandai pulak dia beriklan. hehehe

Zuhraiqi berkata...

DHIERA!

btul ke harga emas dah turun?

gulp!!mcm xcaya je smpai rm158/gram

huhuhuhu...nak beli emas skrg gak kalo btul hrga emas turun!huhu

ctzainal berkata...

bagusla kalau rega emas dah turun.baru boleh beli cincin tunang dengan gumbira kalo cengini. hik3 :)

akudidi berkata...

wa...mmg misteri lama tggu dhiera update.huhu.mish u.kikiki.
byk gak progress dlm senyap2 tu.
jadi sile rajin kan diri hokeh

zulhilmi tempoyak berkata...

dah nk kawen ke... wah...

tahniah...!!!