Rabu, 28 Mac 2012

Photobook majlis pertunangan

Salam pembuka bicara...


Bukan nak tunjuk photobook gambar masa bertunang dulu dah siap ke apa tapi nak tunjuk photobook yang mengumpulkan gambar-gambar masa bertunang dulu in process. Selepas 4 bulan 1 minggu bertunang baru nak buat. Itu lah bertangguh lagi.




Sebenarnya, voucher tu dah nak expired pertengahan bulan depan. Sekarang baru sibuk-sibuk nak buat. Malas lah. Macam boring je hadap menda ni sorang-sorang. Last-last, call Z cakap ada masa kita lepak dekat mana-mana buat ni sama-sama lah. Nasib dia kata ok!


Ok dearest! Thanx reading. Terharu sebab ada yang tertunggu-tunggu update dari saya. *perasan*


xoxo

18 ulasan:

elydalyla berkata...

same!! album tunang kte pun guna photobook. bli kat groupon. ;)
hasil dia cantik kan.
kte lpas kawen baru album tunang siap dira. lagi horror dari dira. haha.

akudidi berkata...

kikiki...okla tu baru 4bln, nasib aware gak voucher nak expired.hahaha

My Life's Journey berkata...

Hihi wahhh dear pakai photobook ..umi custom album .. tak pe cayang ..slow buat tu ..baru hasilnya cantik ..chayok2!!!

dhiera jarang nak update .. umi rasa boring tak de blog b2b nak dibaca huhu ..kebanyakkan dah ex b2b huuu

dhiera berkata...

@elydalyla
dasyat ye ili~ tak pe. yang penting ada untuk diselak-selak.. nak tengok album~

puan.mila berkata...

wahh rajin bebenor..klu mila dh muntah nk hadap ni semua..hehe

shafika fieka berkata...

gud luck dhiera..cpt2 buat tau..pika pon pakse diri tuk siapkan photobook tue..hehhe

@ deqla manjew berkata...

pandai eh buat...deqla lgsg x reti bab2 ni...huhu

maryaaaaaaa berkata...

dulu sy pun buat photobook beli kat milkadeal~ hehe. tp masa buat tu br sedar betapa susahnye nnt OP nk edit2 gamba kawen kita... heheheh.

dhiera berkata...

@akudidi
itu la..mujur perasan kan?

dhiera berkata...

@My Life's Journey
custom album lagi cantik~ tebal gitu. hehehe...

ala, sedih ye baca cerita umi. nanti kite update ye yunk!

dhiera berkata...

@puan.mila
kite baru nak hire mila buat kan. hekhek. mila kan suri di rumah~

dhiera berkata...

@shafika fieka
kite tengok pika puye photobook terus rasa bersemangat kejap nak buat. lepas tu, malas balik~

dhiera berkata...

@@ deqla manjew
deqla, drag drag gambar je..

dhiera berkata...

@maryaaaaaaa
kite tak ada edit pun sebab pak su kite yang edit. hehe.

tapi nak susun gambar dalam ni memang sangat malas!

Cik Zimie berkata...

mcm pernah guna photobook ni.heee tapi buat untuk member la.nnt tunjuk tau hasilnya.msti nice :)

ladyfingers berkata...

beli jugak baucer ni tapi nak susun nya..aduhai malas sgt. huhu tapi expiry date abis awal bln 5 ni..kena buat jugak la kan..

dhiera berkata...

@Cik Zimie
rajin ye zimie~ buat kan untuk kite pls..

dhiera berkata...

@ladyfingers
awal bulan 5 dah tak lama dah tu~