Sabtu, 11 Ogos 2012

Easel dah ada. Tunggu ketibaan photo canvas dan foam.

Salam pembuka bicara..


14 hari lagi. Semoga segalanya dipermudahkan.


Saya sudah beli easel. Saya ambil easel ni sebelum puasa lagi. Lama sangat nak tunggu respon dari fast print. Akhirnya, saya google easel dalam mudah.my dan terus contact sis ni. Dalam masa lebih kurang seminggu, saya dah terima easel saya. Gambar blur sebab kereta baru nak jalan, saya pergi snap gambar. Hak. (Z yang bawak kereta masa ni)




Hari ini, insyaallah, saya akan terima photo canvas saya beserta poster foam. Excited. Nanti saya pasal ni lain kali. Owh, saya banyak hutang cerita dengan korang semua.


xoxo

7 ulasan:

Rahmah berkata...

wow...bestnyer....t jgn luper tau citer2...

Deqla manjew berkata...

baca diari kawen awk ni dhiera, deqla dpt bygkan betapa meriahnya majlis kamu nnti...grand2 yer awk buat majlis..

S.U.R.I.A. berkata...

WAHWAHA

anaztasias nora aira berkata...

As salam dear. boleh share tak dengan sis contact number atau link easels tu. nak ganti dgn sis punya yg dah ada yg broken. kerelnorawedding@gmail.com

tq dear

nazirah berkata...

hi dear, nak tau jugak you beli dengan siapa easel ni, boleh sharekan tak contact number. thank you :)

choclairissa@intan marliana berkata...

wah dh x lama tuh..all the best :)

iedaurora berkata...

diera kongsi la mane nak cari ensel nie ^_^