Selasa, 3 Julai 2012

Fresh from oven: Simply Delicious

Salam pembuka bicara...


 Apa perasaan korang bila tengok ini?


  Baby lasagna



Crispy on the outside, soft on the inside. Filled with tasty beef bolognaise and gooey cheesy yummy yummy. Surely will melt your heart.


  Choco stick






Cinnamon roll





Portugese Egg Tart


Comes with crispy puff pastry.


  Chicken pie



Crispy puff pastry and it's full of mince chicken, potatoes, carrots and onions.


  Red velvet cake




Macam mana tempting tak tengok semua makanan ni? Meh sini duduk dekat-dekat, nak share ni. Semua ni fresh from oven hasil dari Simply Delicious. It's bakery shop guys! Kalau rupa pun dah cantik, Insyaallah hasilnya tidak akan mengecewakan korang.




Agak-agak korang rasa nak buat Candy buffet ke? Yang nak kahwin atau bertunang tu nak jadikan hantaran ke, jangan malu-malu, jangan segan-segan untuk hubungi


Lisa- 013-310 3277. 
Kalau terus ke FB Simply delicious. [tekan sini]
Atau terus ke: 74-B, Jalan Pahat J 15/J, Dataran Otomobil, Seksyen 15, 40300 Shah Alam, Selangor


Untuk 10 pelanggan pertama, ada harga istimewa menanti anda. Cepat-cepat. Make an order now! Jangan lupa bagitahu yang kamu tahu dari saya.


xoxo

2 ulasan:

My Life's Journey berkata...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh pic2 yang sungguh meyelerakan la yunk!!!!

best jugak kalau buat candy or cup cake booth yunk

BIE berkata...

god!! rasa melting semua tu dalam mulut cik bie nihaaa.. adoyyy.. tempting nyaaa