Selasa, 10 Julai 2012

Pre-wedding dhiera & zul

Salam pembuka bicara..


Ikut kan hati nak tunggu CD sampai tapi tak sampai-sampai lagi CD pre-wedding tak sengaja hari tu. Pre-wedding tu plan yang tak dirancang. Hari yang sama saya buat trial mekap. Ahad nak trial mekap. Petang sabtu baru buat keputusan nak buat pre-wedding. Alahai..


Meh tengok sebahagian hasil pre-wedding hari tu.









Agak-agak tak pandai posing sana sini? Tak jadi masalah dengan Fahmi. Dia boleh tunjuk macam mana nak pose.


Tempat: Nashmir Riverfront, Ipoh
Tempoh shoot: Shooting sampai penat
Harga: Berbaloi-baloi. 
Bintang untuk photographer: 4/5 star
Keseluruhan: Rekemen! 


Jurugambar: Fahmi Zuruugambar 
- FB: tekan sini
- Blog: tekan sini


Untuk pakej nikah dan sanding pula, harga dia pun affordable taw. Murah! Pada saya, harga dia murah kalau nak dibandingkan dengan hasil dia yang kevavom tu. Unlimited shoot even saya bayar murah untuk pre-wedding tu. Alhamdulillah. Semoga fahmi sentiasa dimurahkan rezeki dan terus sukses.


Hasil gambar fahmi yang lain.










Cukup lah tu kan? Fahmi pun buat video juga. Sehari sebelum saya buat pre-wedding hari tu, Fahmi kena shoot video untuk wedding Azza Elite. Tapi saya belum pernah tengok hasil video dia. Jadi, no komen. Rasanya menarik kot. he


xoxo

9 ulasan:

~misshuny~ berkata...

cantik!hehe..xsabar tunggu wedding dhiera..=)

Cik Tqah berkata...

nnt da dpt cd upload byk2 tauu

BIE berkata...

sweetnya preweds cik dhiera n bakal suami. hehe.. bie pun tengah cari idea untuk preweds ni.. ehheeh.. fikir dan fikir.. ponin2

MAY berkata...

alo comel2..;)

puan.mila berkata...

Dhira..watpe dtg kuantan ahad ni?

miszatie berkata...

cantik gmbr dia..
u dah plih dia ke?

Elyn berkata...

pndai gak zul posing yee...heeee....

anaztasias nora aira berkata...

cantiknya pre wed awak. suka2 hehehe :)

mama aini berkata...

assalam dhiera..cantik pic.dhiera tu..like it.. :)
ni email mama.. aniyunus48@yahoo.com..anta alamat majlis..insyaallah mama & en.papa datang nanti.. :)