Khamis, 20 September 2012

Review majlis ke honeymoon

Salam pembuka bicara..


Maaf lama menyepi. Sebenarnya, nak sangat update tapi tak tahu nak update yang mana satu dulu. Ada sesiapa boleh bagi idea update mana dulu?


a) review majlis nikah
b) review majlis resepsi
c) review honeymoon


Nak review majlis tapi gambar cantik tak banyak. Acane? Saya bagi teaser honeymoon saya la ye. Treaser hari pertama di Krabi. Excited!




Kawan-kawan, tolong decide kan untuk saya.


xoxo

8 ulasan:

Diyana berkata...

dhiera buat ikut flow je dari hari ke hari
start dr blum nikah smpi laaa ke honeymoon...
nmpk lebih t'atur..

My Life's Journey berkata...

wahhhhhhhhhhhhhh bestnya .. selamat berhoneymoon cayang!!! take care tau ..muah

Fana | Aqim berkata...

vote for review majlis!!huhu

♥ Cik Cha berkata...

dhiera ikut flow lah.. tapi nak tahu pasal krabi juga.. any contact tuk kesana n hotel yg boleh recommend, sebab sy plan utk p tahun dpn sbb honeymoon pas kawen nak ke langkawi.. thank you dear!

nuha hayati berkata...

dhiera..nuha tak p honeymoon lg. sobsss :(. start la review nikah dulu dear :)

puan.mila berkata...

excited nk tgk semua!! :p

ada mokhtar berkata...

tak sabar nak baca review krabi.. hehe :)

orked violet berkata...

resepsi duLU!!hehehehe

sya-orked.blogspot.com