Isnin, 6 Mei 2013

Kedai barang bayi dan ibu

Salam pembuka bicara...


Ahad ini adalah hari mengundi! Selamat mengundi ye kawan-kawan.


Saya nak share butik ibu dan anak online yang harga berpatutan. Meh la tengok-tengok kat butik ni. Macam-macam ada. Antaranya:


1.  Nursing Pillow

Yang tinggal satu jenis sahaja.

Nurturing Pillow Basic - Green Stripes (with back support)


2. Breastpump

Pelbagai jenis breastpump yang ada. Boleh lah pilih mengikut kesesuaian bajet.

Rumble Tuff Electric Breastpump (3 in 1)
Medela Freestyle Breastpump
Avent Manual Breastpump

Nak tengok lagi boleh lah, tekan sini.


3. Cooler bag

Cooler bag pun yang ada dalam stok tinggal 7 jenis. Nak tengok kesemua ni boleh tekan sini. Antara yang ada:

Autumnz Classique Cooler Bag

Autumnz Posh Cooler Bag


Untuk pakej cooler bag pun ada.

Jingle Jungle Ardent Mom Complete Set

Mom's Precious Cooler Kit Convertible Sling Big Bag Set

4. Ice pack

Jingle Jungle Mom's Love Reusable Ice Pack

Mom's Precious Reusable Hot & Cold Gel Pack

5. Breastmilk Storage

Jingle Jungle Breastmilk Freezer Tray with Lid (6 oz)
* ada 3 jenis warna

Autumnz Double Ziplock Breastmilk Storage Bag (25 bags)

Autumnz Breastmilk Storage Bottles (10 pcs)

6. Nursing Pad

Autumz Deluxe Disposable Breast Pad (30 pcs)

Autumz Washable Breast Pad


7. Shaklee

Kalau nak dapatkan khidmat nasihat pemakanan dan shaklee pun boleh dengan D&Z Mom's Store ni. Kat sini pun ada jual shaklee.



Macam ada dan banyak lagi yang bakal dimasukan. The good new is Grand Opening Sale will start on this middle of May. Stay tune.


Tempahan boleh dibuat melalui 3 cara iaitu:
1. inbox fb: D&Z Mom's Store [tekan sini]
2. emel: dzmomstore@gmail.com
3. SMS/ Whatsapp: 013-3866930


xoxo

6 ulasan:

Nursaila Norman berkata...

excited tgk brg2 baby n ibu baby :)) saila ni bila la nak start pegang brg2 brg nih..huhu..paling suka tgk bag2 tu..cantik2 :))

::Aja:: berkata...

Tahniah...sila bagi harga ESP kaw2 murah ok..hehe

cha berkata...

bila la turn i ni hmm :(

Deqla Manjew berkata...

wahh... bertuahnya kamu dear.. bila la agaknya turn deqla ni...tahniah tau...

cenderamata dari hati berkata...

layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

hamper barangan bayi pada harga berpatutan untuk diri sendiri & dihadiahkan kpd kenalan

maaf tumpang iklan

(alat senaman untuk kempiskan perut/ kurus pun ada..kembali kurus slps besalin nti)

Barang Bayi berkata...

Cantik..Sama ngan kita